Kawan2 kite...!

Wednesday, February 17, 2010

...................My Wedding Invitation...................


All my blog readers....

Anda semua dengan rasmi nya di jemput ke Majlis Perkahwinan Cik Nad dan En Tunang. Sila laaa hadir bagi memeriahkan suasana... Bagi yang ingin kan kad jemputan, sila tinggalkan alamat anda di ruangan komen @ email Cik Nad di norleynadirah85@yahoo.com
InsyaAllah Cik Nad akan hantarkan ye.

Doakan laa yang terbaik buat kami. Semoga kehadiran dan doa dari kalian menambahkan keberkatan majlis.


5 comments:

fikaryna said...

congrats..ryna da email..

ciNDerella stRikEr said...

TQ. ptg ni akan di hantar ke tong pos. tggu yea

aCik GeE cHoMeY said...

tahniah cik nud...nak kad tau..:-)

ct said...

hey norley..kak cah merayau2 then found satu blog yg muka nyer kak cah kenal laaa..muka norley..u getting married ekk..congrate..welkem to new world..really new world..congrate again to both of u..

p/s--> hebat norley skrang..got everything..kak cah n kak yani pun tk der lagi even dah keja almost 4 years..congrate..

ciNDerella stRikEr said...

kak chah - itu la sbb nye knp noli mencapap letak gamba sndiri d blog. supaya readers tahu siapa yg menulis. dan smpat lg berjejak kasih dgn kak chah. ape jee laaa yg noli ada 'everything' tu?? kak chah pls bg add ye, noli bole pos kad undangan. jmput kak yani sekali ye.