Kawan2 kite...!

Monday, February 22, 2010

Entry KHAS

Hye semua....

Cik Nad nk share cerita. Sejak jd blogger (yg agak aktif menulis ni) Cik Nad agak bertuah sbb adanya blogger2 b2b dan ex-b2b yg sudi kongsi pengalaman dan idea yg sgt kreatif dan amat berguna utk persiapan majlis perkahwinan Cik Nad yg berkonsep sederhana dan niat iklas utk menjamu tetamu yg hadir memeriahkan pentauliahan Cik Nad menjadi PUAN. Adui.....mcm nk amek skrol degree plak rasanye. Cik Nad ni nk share2 idea xberapa reti sgt. Tp sekarang tgh cube2 la ni. hehee....

Ape yg Cik Nad nk share ni adalah berdasarkan pengalaman CikNad lalui sepanjang mengaturkan persiapan majlis perkahwinan CikNad yg semakin hampir ni. Saja laaa nk share dgn all b2b yg mgkin mmpunyai taste yg sama dgn Cik Nad. Jom lyn celoteh CikNad :

Nk kongsi cerita pasal kad undangan perkahwinan. Cik Nad suke sangat dgn servis HOTKADKAWEN dot com yg bagus. Harga kad kawen CikNad adalah sangat sepadan dgn jenis kad, design, gift dan servis yg diberikan. Sekeping hanya 56sen dan percuma sampul bercetak dan jgk percuma 1 bunting. Best kn...!!! Mmg berbaloi2. Bos nye En As Abd Aziz (waahhh...hafal nama penuh tau) pn sgt mudah bekerjasama dan memahami. Cik Nad yg fussy ni bole ckp okeh tu makna nya btul2 ok laa ye. heheee.... Amat senang...xperlu kelam kabut cari kedai, xperlu curi masa nk ulang alik tgk design...smua nya secara online dan dia akan pos kn cth kad kepada anda. Servis yg sgt cepat, cekap dan design yg simple dan menawan hati. So rakan2 yg belom tempah kad utk majlis perkahwinan......call je Encik As ni, dan dia sgt mudah mesra dan memahami anda. Tp, bg sesiapa yg nk kn kad undangan perkahwinan yg simple dan didalam bajet yg terkawal serta cantik. Kerana...matlamat utama kad ni adalah utk menjemput tetamu ke majlis yg anda rancangkan. So bg Cik Nad, xperlu laa kad yg terlalu mewah (risau timbul sifat menunjuk2) dan akhirnya mmbazir krn akan masuk ke dlm tong sampah jgk. heheheee.... Erm, tp jgn laaa dasyat sgt jimatnye...sampai kad nipis melayang dan saiz sekecil2 nye tulisan. huhuhuuuu.....

So, kwn2 yg nk tempah kad undangan... sila laa survey2 di laman web dia ye. design bole di runding. Meh Cik Nad nk pecah rahsia sket. Harga kad Cik Nad tu hanya 56sen sekeping dapat percuma sampul bercetak dan bunting. Semua design nye yg simple dan Cik Nad sangat suke. Cik Nad ni x sehebat Qis (yg sgt kretif menDIY kad undangan dan jugak logo nye...sgt admire okeh) dalam hal2 design dan DIY ni. Jadi nya....order kad di hotkadkahwen ni merupakan jln pintas tanpa perlu memeningkan kepala. ENTRY KHAS untuk kad kahwin ni sempena Cik Nad masih menunggu bunting dari diorg. Tak sabar nyee...!




Cth bunting untuk majlis Cik Nad dan En Tunang.
BASI
kalo tunjuk awal2..??? xlaa...lg 12 hari je majlis. So bg laa readers tgk kn...... heheeee....

Lps ni Cik Nad nk share pasal pe plak ek??? Tunggu yea...!

Daaa


5 comments:

fikaryna said...

nad..da dpt kad..ryna g yg belah tpg okeh..huhu..

ciNDerella stRikEr said...

ok puan ryna. sila laa ye

irwan said...

sila2....dtg ke majlis sy d tpg..!!:) hehehe..

aCik GeE cHoMeY said...

nud....da dapat kad wedding...tq ek......cantik..kalau ade kelapanangan akan saya datang k.....tahniah:-)

ciNDerella stRikEr said...

gee - okies. lapang2 kan laa diri anda.