Kawan2 kite...!

Monday, February 8, 2010

CoNteSt GamBAr rINDu pALinG kELakAR aTAu SeNGaL

Ohh...seperti nya tidak percaya. Ini adalah CONTEST PERTAMA yg Cik Nad sertai. Semuanya gara2 anda Ryna ....aduish.... Cik Nad terpaksa ketepikan MALU demi memberi semangat kepada rakan blogger Cik Nad yg jugak byk bg pendapat yg bernas. Jadinye....ini adalah entry khas utk contest PERTAMA yang dianjurkan oleh pemilik blog LA DOLCE RYNA.

Nak suh taruk gambar sengal.... hahaaa... Cik Nad ni mmg suke wat muke sengal time boring dan merindu.

Ni gambar Puan Ryna yg dikatakan sengal... hahaaaa....lawak kn cik puan nih... ish ish


Ryna ni mmg pandai buat org ketawa... Cik Nad kalo baca blog dia pn bole sengih sorang2. Mgkin itu yg telah memikat hati suaminya En. Fikar. heheee


Ni plak gambar SENGAL + GEDIX + sangat MERINDU version Cik Nad plak.

Malu plak nk pamer gamba udoh gni dlm blog... Ryna punye pasal lyn kn je laaa... hahaa

Siapa yg Cik Nad rindu?? Erm, Encik Tunang laaa... SETAHUN tau kitorang terpisah antara benua.. waahh......dh mcm cinta antara benua tau. En Tunang di Libya menguruskan projek highway nye & Cik Nad di Msia bekerja. Medium perantaraan kami adalah dunia internet tanpa sempadan ni. Jadi, Cik Nad akan selalu mengupdate blog ini utk tatapan dan bacaan En Tunang di perantauan, jd xde la dia tertinggal sgt story2 excitement Cik Nad menguruskan majlis perkahwinan kami yg tinggal lg 32 hari je lg. Dan 1lg, Cik Nad dgn poyo2 nye akan snap pic Cik Nad byk2 begitu jgk dia, agar terubat rindu. Kata org.... PICTURE SPEAK THOUSAND WORDS kn, so Cik Nad cube luahkan ape jgk perasaan (sedey, gembira, rindu, syg) melalui gamba. Oleh kerana contest Puan Ryna ni nk gmba time rindu, jd gambar ini laaa yg penah Cik Nad sent kt En Tunang...dan menyebabkan dia trus call Cik Nad utk kurangkan rasa rindu antara kami. Kire nye agak berkesan jgk la di hati dia. hahahaaa......

Sudah2...skrg masa merindu itu sudah berlalu krn kami tidak dipisahkan oleh benua lg, malah bkn negeri sekali pun. Moga pengorbanan kami selama 1tahun yg lalu mnjadi tali penguat CINTA antara kami. Amiinnn...!

Walaupun setiap hari berjumpa (bkn dating sj2 tau, byk uruskan hal2 majlis kami nnt) Cik Nad nk jugak nyatakan disini (walaupun Cik Nad tau En Tunang xsmpat nk bc blog ni dlm masa terdekat - sbb internet connection dia blom setup lg heheee..) ;

Every Single Second Cik Nad I MISS En Tunang U


So..antara syarat nye lagi, kne tag 3 org... Cik Nad tag semua yg baca ni laa.... heheheee..... biar ramai memeriahkan contest pertama Puan Ryna. heheee....

Kchah - kalo rindu kt arep, try2 la join contest ni. mn la tau bole pg genting scr percume. hehee

Ikin - rindu x kat famili di perak nun?? ish, mst rindu kn...ape lg.....jom join.

Talha - awak kn nk transfer ke putrajaya....jadi mst akan merindui kanda u di selatan tnh air. Jom masuk contest ni....mn tau selain terubat rindu kalian, dpt juge kongsi rasa sama2. heheee

yg lain2...jom2....kita lihat siapa yg bakal dpt hadiah dari Puan Ryna nnt.

p/s: klo nad bole pilih adiah ape...nad nk je suh Puan Ryna belanja mkn (mkn je kn kegemaran Cik Nad) di DOLI taiping. haritu time pg tepen, xberkesempatan nk mkn kuewteow kt ctu, hari jumaat dia tutup la plak...last2 mkn kt mamak shop Rahman. heheee

Daaa




4 comments:

aCik GeE cHoMeY said...

hye....gd luck ek..:-)

fikaryna said...

hehe..yes2!..kalau nak pilih hadiah 2..datang tpg g tau la syg..xde hal punya..huhu..

ciNDerella stRikEr said...

gee - hye... hehee..klaka plak rasenye masuk contest ni. huhuuu

ryna - mmg nk bgtau ryna & fida skali. tp...(isk isk ni yg sedey ni) hp nad kn ilang...abis nombor pn ilang sbb xbuat backup. so xle nk kol bgtau.... nk no ryna balik...nnt bln 3 nad g tepen.

Arysha Ismael said...

lol pi genting ape best!!aku xkawen lagi!!huhuhu.. :D
hahahaha...
aku ON tahun depan~lalalala