Kawan2 kite...!

Monday, February 8, 2010

Update...update....

Hmm...nk mule cerita dari mn ek.. Last week, Cik Nad ambil cuti 1hari utk ke taiping.... Eh, bkn nk melawat umah bakal mertua ye.... sbb nk setle kn beberapa perkara berkaitan majlis sambut menantu di taiping pada 4april2010. Org2 di taiping....sile2 laa siap2 adiah eh slh siap2 kn cuti dan lapang kn masa utk hadirkan diri ye. So kt cni Cik Nad cite sket2 ye....

1) Akhir nye bersua muka dgn Kak Akma, yg selama ni Cik Nad hanya berhubung melalui tepon. Sgt soft spoken dan susunan kedai jugak agak teratur dan selesa. Setle kn ape yg masih tertunggak dan akhirnye persetujuan di ambil. Tp En Tunang tegas tidak mahu pelamin. Menci laaaa....!!! Kak Akma.....pls jadikan meja makan beradap saya secantik pelamin. Pls...pls..plss...!






smpat lg snap pic sementara tggu kak akma....


2) Next kitorg igt nk book Kamalodge Chalet utk famili Cik Nad bertandang nnt. Tp, bila melawat kawasan tu mcm xbest je....suram dan sunyi je dalam taman tu. So Cik Nad decide nnt duk kt Sri Msia je laaa. Senang!!! So, En Tunang SILA TEMPAH & BAYAR YE..... heheheee....

3) Cik Nad suh En tunang drive terus ke USM sbb mmg nk ke Parit Buntar pn utk pg knduri kawen kazen Cik Nad d P. Buntar. Jmpe kwn2 bg kad undangan majlis Cik Nad nnt. Perasaan berbunga plak bila kami masuk ke kwsn USM ni dgn status TUNANG. Maklumlaaaaa.....tempat jatuh lg di kenang, inikan pula tempat bercinta....Hiks! So, kwn Cik Nad yg masih smbung blaja telah pun di jemput dgn rasmi nya...





4) Lps tu, Cik Nad mintak En Tunang hantar Cik Nad pg umah MAK NGAH sbb anak nye KAK NANA nk nikah mlm tu. So in rush (sempat lg sggh KFC utk dinner) Cik Nad smpai sana dan ini adalah di antara gambar pengantin yg Cik Nad nk share di cni. Layan ok...!!!!




comey kn pasangan ni... tahniah kak nana & abg juki.

5) Dek kerana jatuh hati dgn design tudung HAWA yg di gayakan oleh pengantin time nikah tu...Cik Nad sampai je KL terus paksa En Tunang teman kan Cik Nad ke JLN TAR utk cari design tudung utk majlis2 Cik Nad nnt. Asyik2 dia je kne anta kn....biar laaa.... Cik Nad nk lepas dendam setahun ni....jgn laaa mara. hahahaaaaa

haaa...amek. Siap 3 serangkai utk majlis besar. Nikah, sanding & sambut menantu.
So lega dah 1 part.


Next week abg Cik Nad akan di ijabkabulkan dgn tunang dia yg jgk merupakan kawan Cik Nad d matrix dlu. Okok...Cik Nad laa tukang cari jodohnyee...xsangka melekat gak gam jodoh yg Cik Nad gunekan utk diorg ni. Doakan agar majlis yg di rancang akan berjalan lancar. Amin.....!

Sehingga rajin utk mengUPDATE lagi....!

Daaa....


1 comment:

fikaryna said...

waa..dah banyak setel kira lega la tuh..huhu..n pengantin 2 mmg comey..