Kawan2 kite...!

Monday, January 31, 2011

Alhamdulillah.....rezeki


Saat Nad tercari2...terpikir2 hadiah yg istimewa utk ulangtahun En Hubby yg ke 26tahun. Saat itu laaa Allah kurniakan anugerah yg terindah yg mmg diharapkan oleh kami berdua. Ini merupakan hadiah harijadi yg Nad berikan kpd En Hubby dan Nad yakin dia gembira setelah 10 bulan mndirikan istana cinta. heheeee

Alhamdulillah...dah nk masuk bulan ke 2....dan kami be2 masih lg demam. hehee... demam terkejut agak nye.

Semoga Allah permudahkan segalanya dan doakan keselamatan kami sehingga ke akhirnya.

tq

13 comments:

Princess Cindellyna said...

Alhamdulillah!!!!Tahniah!!jaga diri elok2 tau....moga bahagia selamanya =)

fikaryna said...

tahniah...jaga diri tau..muaahh!

~~zaa~~ said...

nad!!!!! happy for u dear... congrats.. zaa doakan semuanya selamat ok..do take care of yourself k..

~Yun~ said...

nad!!congratzz!!xtau pun..smpai ati xbgtau ye..xmo lasak2 tau..jgn turun naik tangga salu,rumah awk tu da la tinggi..happy 4 u!!syukur alhamdulillah.. =)

modusoperandi111209 said...

slm pn nad
alhamdulillah, rezeki dh sampai. take care ye + tahniah.

ciNDerella stRikEr said...

tq smua. doakan kesihatan nad dan bayi ni ye. nad masih dlm mood terkejut ni. hehee

ryna - rasa mcm nk jmpe je bila balik tepen nnt. hehee...

yun - ada laa nad bg hint2 kat komen blog awak. segan la nk bgtau direct. doakan nad ye. nnt baby kite 1batch kn. InsyaAllah.

~Yun~ said...

2la..mcm da rase2 je,hehe..insyaAllah,satu batch la kte nti..jg diri okey mummy nad! =)

rDnA said...

alhamdulillah..congrate nad.take care

zee nazeri said...

Tahniah Nad, atas rezeki yg dinantikan..

.:Mrs. Engineer:. said...

congrates nad.. :)

ciNDerella stRikEr said...

TQ smua. doakan nad selamat sehingga deliver ye. Nad doakan agar dikurniakan rezeki utk kita smua. Amin...

chique-jah said...

hye nad.br jumpe blog ni.sweetnye!best je klu dpt bg hubby adiah ni as a present on his birthday kan?congrats ye..take care tau..doakan sy jugak ye!;)

ciNDerella stRikEr said...

tq chique-jah.
Nad doakan segala kebaikan utk awk ye.