Kawan2 kite...!

Sunday, January 9, 2011

Sibuk2 Ana Rafali JuARa..

Hello readers...

Nad pon mcm nk menyibuk laa jgk discuss pasal kemenangan ana rafali kt AJL smlm. Nad xtgk dari awal AJL tu (pg bli jam utk niece yg dpt 8a's) tp Nad sempat tgk persembahan smua yg menang. heheeee.....

AJL kali ni xde yg gempak sangat, rasa mcm tgk anugerah ulangan. Mungkin pengacara yg sama setiap musim & modal yg sama dibicarakan..(FBI vs Ally and masing2 kutuk2 manja each other--kan dah basi modal tu). Hope next AJL cari pengacara yg fresh yee.... Tu pendapat Nad laa..

Walopon pengacara mmbosan kn....tp persembahan artis2 mlm tu tetap mmberangsangkan. Nad seronok n sgt2 terhibur dgn kesungguhan artis bg persembahan yg terbaik. Nad yakin, juri pun pyh nk pilih persembahan terbaik nk bg kt sapa. Disebabkan faizal tahir terjun dlm kolam dan berbasahan......maka juri pilih la dia kot. heheee....

Kemenangan hafiz utk vokal terbaik...rasa nya ok laaa. Membuktikan pada smua org, xperlu jerit2 utk dpt anugerah vokal terbaik. Nyanyian yg slamber dan jelas dgn suara yg bagus sudah cukup. hehehee.... Ini x???? Asal penyanyi tu jerit dgn lantang je, peminat target dia akan dpt vokal terbaik. huhuuu.... Tahniah hafiz, persembahan pun agak di luar jangkaan.

Ana rafali dpt tempat pertama????? WOowowowWO....mmg di luar jangkaan. Walaupon lagu tu best, tp Nad ttp xterfikir dia bole mng pada awalnya. Cayalah cik ana....penampilan yg sopan dan dgn muke yg ala2 innocent tu mmg menambat hati Nad. huhuuu.... Suara pun lain dari yg lain, lenggok yg x over dan sedap d dengar. Nad baru2 ni je kenal ana rafali melalui lagu kalau berpacaran. Tu pon dak2 opis ni yg kecoh pasal tu. Nad tgk ana rafali ni 1st time kt astro dlm rancangan mari menari, sopan penampilan dan x over melenggokkan suara. Nice.!!

So Nad harap lps ni sesiapa yg nk jd artis, xperlu tarik perhatian peminat @ juri dgn berpakaian sexy @ wujudkan kontroversi. Just perform n tunjukkan bakat yg ada. Nad yakin, ana rafali akan terus dikenali lps ni. Jgn berubah lps terkenal dh laa ye. hehehee

Amboi....panjang nye celoteh sebuk2 kali ni. Letak 1 gamba sket.. hehee
Comel je dgn baju kebaya sambil pgg gitar. Sape ckp xbole??? hehee

1 comment:

fikaryna said...

terkejut jgk..sbb x aim dia..huhu..