Kawan2 kite...!

Wednesday, February 10, 2010

Tangging TAG...!!!!

Mcm tau2 Cik Nad sedang dilanda kebosanan, Puan Fida telah mengTAG Cik Nad untuk menjawab soklan2 yg xtau laaa ape fungsi sebenarnye.... layan je laaa!!!

Bismillahhirrahmanirrahim......... mulekan menjawab ape2 jg bntuk soalan dgn nama Allah... ecehh

1) adakah anda rasa anda hot?
xde laaa HOT....COOL jee...

2) upload gambar kegemaran anda


3) cerita pasal gambar
masih baru lg...gambar studio Cik Nad. Sgt suke tgk gamba ni sbb En Tunang sgt malu nk touch Cik Nad utk bergambar. Nk tergelak pun ada, obvious sgguh muke kekok sbb dh setahun xjmpe dan ni hari ke2 dia d Msia. Jd nye neves mcm mula2 bcinta dlu laaa... Kire nye gamba studio Cik Nad ni versi sopan gtu.. hahaa

4) bila kali terakhir anda makan pizza?
erm...lama dh xmkn pizza. Last yg Cik Nad igt thn lepas kut, tu pon oder delevery ke rumah je. xpe2 ptg ni Cik Nad ajak En Tunang mkn pizza ye
..!

5) lagu terakhir yang anda dengar?
sekarang sedang berkumandang kat radio.....amarah ct kd.

6)
apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
main cafe world d facebook (walopun skrg ni time kje...harini nk relax sket...hahaaa)

7)
selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
kak cik - adik2 panggil
sayang - En tunang panggil
mak teh - anak2 sedara yg cute2 tu panggil
bab - benci laa kalo org panggil gni... mcm mn nk slim....!

8) tag lagi 6 orang

satu - ikin
dua - talha
tiga - kchah
empat - gee 2103
lima - qistin
enam - farhanna


9)
siapakah orang no.1 pada anda?
kawan Cik Nad di MRSM dlu...housemate dan sampai skrg still keep in touch.

10)
kata sesuatu mengenai orang no.5?
tq ye kerana share psl shirt bride & groom tu. sgt xsabar nak pakai. hahaaa

11)
no.3 ada hubungan dengan siapa?
encik arep. Cik Nad penah jmpe sekali.....seorang chef (kchah sgguh pandai mencari calon suami...)

12) bagaimana pula orang no.4?
dia sama2 masuk contest yg di anjurkan oleh puan ryna. kenal dari blog ryna...dan juga seorg bride to be jugee

13)
pesanan kepada orang no.6?
semoga dpt cari mak andam yg terbaik...(sekarang dia tgh cari mak andam di melaka...cayo!)

14)
apa kelebihan yang anda nampak pada orang no.2 ini?
pandai menulis madah cinta.... maybe bcos she's a lawyer.

yeah....dah siap jwb soklan peksa dari Puan Fida... Fida, kak akma ada mention psl majlis u yg dilanda banjir lumpur sehari sebelumnya. Nad dh jmpe Kak Akma scr life...dia sgt soft spoken kan....

9 comments:

modusoperandi111209 said...

slm cik nad

ye? ade die citer psl fida menangis tak mlm tu? malu ai tau =p

aCik GeE cHoMeY said...

hey......naper tag kiter yer....
lawa la pic studio awak 2:-)

Arysha Ismael said...

1) adakah anda rasa anda hot?
kalu norley xnak ngaku die HOT..aku nk ngaku aku terlebih HOT...hot peri2 lagi siap ade EXTRA HOT!!amek ko

2) upload gambar kegemaran anda cerita pasal gambar
sume gmbr feveret aku..kalu nk upload byk sgt..nnt abis penuh DB nih. lolololo

4) bila kali terakhir anda makan pizza?
ntah xngat..lama dah kot..sbb xsuka pizza.lalalalal

5) lagu terakhir yang anda dengar?
rihhana - am terrified but not leaving

6) apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
FISH world kat FB, nape asyik men FB ni...keje keje keje keje

7) selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
ain oleh mak aku, once in a while..dunno y...kaycha oleh teman2 rapatku, nyauuuu!! oleh milley dan oyen serta sume kuceng2 ku...

8) tag lagi 6 orang
1) raudha
2)ayu
3)ezzan
4)kema
5)dayah
6)lol sape agi nih~~5 je bley??hahahaha


9) siapakah orang no.1 pada anda?
BFF aku

10) kata sesuatu mengenai orang no.5?
dayah jelita

11) no.3 ada hubungan dengan siapa?
ngan ayu dulu as opis mate..aku pun hampir2 nk jadi opis mate dorg jugak..lalalalla

12) bagaimana pula orang no.4?
manis sekaliii

13) pesanan kepada orang no.6?
none

14) apa kelebihan yang anda nampak pada orang no.2 ini?
ayu seayu namanya..lalalalla

wahhhhhhhhh!!

~ thalhazlin ~ said...

wah. dah amek gambar studio. cantek nye cik nad. baju pun cantek. dah macam pengantin dah. seri pengantin dah ada. hee. okay. nanti kita buat gak ek cik nad.

aCik GeE cHoMeY said...

hehehehe....
tag kiter ek...
sudah di jawap pon:-)

ikintruegirlmulan said...

terharunya norley... hehe :) miss u too.. wah, sungguh striking colour.. norley posing mcm model yang berkata dalam hati, "where is my groom?" heh :P bestnye tgh menghitung hari... :)

ciNDerella stRikEr said...

fida - owh, part nangis2 tu kak akma skip laa.. rugi plak xdgr full story dari dia... tp dia ckp dugaan utk majlis fida tu bole buat buku. hehehe... tp berjaya di atasi dgn jaya nya. Cayala..!

gee - sj tag awak....nk jgk bg xtvt tambahan kat b2b yg lain. hehee.. pic studia mmg lawa...cume pasangan nye kureng sket.. hahaha

kchah - anda sungguh maveles krn terus menjawab tag d cni.... mcm mn serching for bunga pahar? (aduii...xmalu plak i nk tanya..hehehe)

talha - malu sbnr nye nk shara gmba tu...tp gedix gak nk letak. heheee... baju tu di pilih utk match kn dgn tema kad kawen. berkerut muke En. Tunang bila Cik Nad pilih kaler pink. (Nad gune hujah dari ryna utk yakin kn pink jgk sesuai utk groom2b...so dia pakai jgk.. hehehe). Seri?? malu i ok! hahaaa

gee - sy dh baca jawapan anda... interesting. heheheee

ikin - miss u too...dtg jgk majlis nnt ye..walopun mlm pn xpe, janji dtg. heheee....pandai je teka kata2 dlm hati ye. sbnrnye dlm ati ni duk berkira2...camne laa nk pose dpn bakal keluarga mertua ni. kaku kekok smua ada. hehehehee

irwan said...

hehehe..adoi le.. malu yer..?:D hehehe... biasa la ms tu br 2 hari d m'sia.. hahaha.. tggu!!

ciNDerella stRikEr said...

hahaaaa... ape tggu nye.. syg tau abg ni mmg pemalu. dah2...jgn bc blog syg yg merapu ni. i malu okey.. =P