Kawan2 kite...!

Sunday, January 24, 2010

sAya SangAt SedEy

Hari ni sy sgt sedih...hp sy ilang. Yaaaa...!!! Hp yg dijadikan hantaran tunang sy tu. Sgt sedey kerana tidak tahu kemana perginya. Sgt sedey kerana hilang habis semua no fon kwn2 sy. Bertambah sedey kerana bila kol maxis utk potong line, operator tu nk bercakap dgn En Tunang jgk sbb no tu under famili plan nama dia... Saya tiada mood.....jika ini yg dikatakan dugaan sebelum berkahwin, ok sy juga tiada mood nk lyn dugaan ni pada hari lahir En. Tunang plak tu.

Serius sy rasa nk berambuskan diri cepat2. Jauh dari masalah yg mmbelenggu ni.

Mungkin tggu berbulan lagi laa untuk sy beli hp baru. Senang, bos xyah kol pagi2 remind meeting.... En. Tunang xyah kol lwt2 mlm utk bergayut..... Kak Nim xyah kol setiap lunch hour mintak tlg fetch alyaa.... Kakak xyah kol setiap weekend utk teman dia shopping.... Bank xyah kol ckp pasal lawyer fee utk rumah.... Xyah..!!! sume xyah..!!!!

Ok laaa...duga laaa... duga laaa..... duga laaaa....!!!!



6 comments:

fikaryna said...

nad..sabar okeh..ingat x kes ryna sebulan sebelum kawen ari tu hilang h/b? lagi h/p..wallet..segala kad hilang? banyak2 muhasabah..mgkin ada num yg Allah dah x nak nad ingat dalam phone 2 ker..bila hilang nya? cuba call num ni..g tau nad hilang phone..cuba tanya dia kat mana hilang atau ada harapan x jumpa..panggil dia tok teh org trgnu..kawan ryna penah cuba ada rezeki..cuba la ikhtiar x pe kan..09-8200153..nad kena kol sendiri tau..

ciNDerella stRikEr said...

thanx ryna.. btul la ckp ryna tu. ada byk number dlm hp tu yg xptt nad simpan dh menjelang hari pernikahan nad ni. tq so much sedarkan nad yg dugaan in sbnrnye 1 peringatan...nad cume sedey sbb hp tu tunang nad beli dari dubai. dlm masa 1minggu 2 ni igt xmau pakai hp lg laa... biar dulu..

~ thalhazlin ~ said...

huhu. sedihnya. kite pun pernah rasa. pernah juga hp kita hilang. huhu. memang perit la sebab banyak no hp penting-penting. huhu. sabar ya cik nad..:(

pUzIaH BiNtI MoHd nOoR said...

hai......
awak sabar ek...
nie semua dugaan tau....
org yang bakal berkawen ade dugaan nyer...
allah nak uji kiter kiter boleh bersabar x ngan semua nie....
Allah nak duga ade hikmat nyer...
bnyk2 bersabar k....
insyaallah semua ok:-)

irwan said...

aduhai..., sedey abg bc:-( sabar yer... xpe syg, don't worry. yg pntg syg slmt.. h/p ble cr..,org xble bli..:-) senyum sket deh..:-)

ciNDerella stRikEr said...

thalha - ape lg yg nad bole buat. sabar je laaa...

puziah - tq ye. sy anggap ni dugaan utk tebalkan tahap kesabaran sy.

abg - senyum la ni...heheee... tp nk kne tggu abg balik msia nnt baru bole on balik no maxis tu. adoii