Kawan2 kite...!

Friday, January 8, 2010

Update 2in1....

Hello semua....

Jus nk share sedikit aktiviti Cik Nad utk minggu ini. Update p'siapan utk 63hari lagi OMG btul ke countdown ni sebab Cik Nad takut tgk persiapan yg sgt progressive dari blogger2 yg menuju ke arah perkahwinan (utk ryna n fida-u 2 dh lega ek tp pray 4me ok) sedangkan Cik Nad ni makin dekat dgn hari makin slow plak progress, bajet semua dh setle la tu haippp!!!!

Tp ada jgk progressnye walopon slow tau. Cik Nad dh bli paperbag yg sederhana saiznye sebanyak 1500ps utk bg kat tetamu gmbarnye xsempat plak nk disnap... Cik Nad pg dgn mak, beli dekat kedai bunga area selayang je. Sbnrnye lgsung xplan nk bg paperback kt smua tetamu sbb guest gift yg Cik Nad dh sediakan tu disangka memadai. Tp mak nk jgk sedia kan paperbag, adil dan saksama utk semua tetamu dan nmpk cantik kalo masing2 bwk bag tu balik. Hmm...ape2 je laa mak. Maka terbang laaaa lg beberapa RM. Dengar2 cite mak nk oder bunga sapu tangan dari kelantan dgn kuantiti yg sama utk bg pada semua tetamu yg hadir....aduh mak.....terlalu menjaga tetamu nih.

Camni la lebih kurang bungenye......
Sumber dari sini


Itu antara update menuju kearah 63hari lagi (sengaja ulang2 bilangan hari tu...biar sedar sket nih....heheee).

Cik Nad pn nk share xtvt mkn2 Cik Nad dan famili. Mmg suke sgt dgn xtvt ni...selain mkn2 dpt jugak mengeratkan hubungan....dan tema mlm bbq ni UTK KITE2 AJE. Bertepatan laa dgn sbb utama nk buat bbq ni, abah teringin nk kambing golek, so...we ol anak2 Hj Shaari ni dh merealisasikan keinginan nye.

Lyn laaa gambar2 ni yer......

Persiapan awal...balik kje je terus menolong setup meja.
Mujur canopy dh pasang siap2...tq uncle rajamany supplier canopy yg best


suasana mkn time
ramai gak sedara2 ni yerk


Kambing dlm pinggan Cik Nad
dh separuh mkn baru nk snap pic. ape daaa



Amy, adik bongsu.....tumpang buat kt umah dia sbb laman luas..
Bila Cik Nad ada umah, ble buat kt umah Cik Nad lak yee!!!


Gambar tuan punye blog...dh siap utk mkn2
lipstick over merah plak...ikut kaler darah kunun...merah gak darah Cik Nad ye...



Ok laaa yee....sehingga berjumpa lagi.

p/s : ada kene mengena ke dgn tajuk ek... hahaaa

Daa.....





4 comments:

Arysha Ismael said...

gmbr ko tu xbley skema lagi ke?ngat nk amik gmbr passpot ke..hahahahaha..
adeh la..nyway happy for both of u..cant wait for big day ah..hahahaa.wish both of happy~~

ciNDerella stRikEr said...

hehee...aah ek. aku br terperasan.. almaklum laaa tgkap sndirik. heheee

tq ye...

Arysha Ismael said...

ke ko mmg skema hhahahahahha

ciNDerella stRikEr said...

agak skema laaa jgk... huhuuu