Kawan2 kite...!

Thursday, January 14, 2010

DIET apenyeee kalo gini???? haiisssshh>>>

Mcm mn Cik Nad nk diet ni??

Adui laaa....Cik Nad ni sungguh mudah d goda. Kali ni PENGGODA yg telah berjaya adalah............




>>>> Ikin <<<<





Owh..sungguh Cik Nad xmampu nk thn dugaan ini. Kunun2 nk diet, last2 sepinggan lasagna habis dgn sekelip mata. Adui laaa...ampuni laa nafsu mkn Cik Nad ni. Ni yg mls nk lalu dpn SR ni. heheee.... walo pn TER break the promise (promise kpd diri sendiri je pn), Cik Nad still sgt sronok sbb dpt jmpe kwn sekolah Cik Nad sorang ni. Still mcm dlu lg...sweet n humble.


nmpk kn...cheesy n oily. menci nih!!!!
tp sedap =p

haa...licin sudah.
sob sob sob =(


p/s: kwn Cik Nad ni single mingle lg tau. sesiapa yg berkenan d hati...lekas2 contact. hahahaaaa... sory ikin, terIKLAN kn kt sini plak...heheee. Ikin jgn pecah2 kn kepala tu ok!! I know u can be a well known accountant sooner. Ameen..!!!

daa....



4 comments:

mas zakaria said...

"singgah la di blog saya.dapatkan maklumat mengenai produk untuk menguruskan badan yg selamat dan berkesan!!"

ciNDerella stRikEr said...

tq ye. tp nad xmau kurus...nk diet seimbang je. heheee

fikaryna said...

hehe..makan jgn x makan..ryna da naik naik lps kawen..nad kena jaga2..huhu..

ciNDerella stRikEr said...

uish, ryna ni buat nad takut je..
baik...!!! nad akan amal kn diet yg seimbang