Kawan2 kite...!

Monday, January 4, 2010

Bantuan di Perlukan...!!!!!


U ols.....semalam Cik Nad dh pg jmpe DJ yg akan bertugas utk majlis Cik Nad d KL nnt. Rupe2 nye Encik Ibni ni mude lagi....baru 27 dan dh ada pusat karoke + restoran sendiri. Bila Cik Nad tgk org kite mude2 dh ada semangat camtu mmg la Cik Nad suke tlg. So terus laaa di confirm kn....dgn deposit RM50 (krn cas yg dikenakan hanya RM500-sgt murah kan).

Sembang2 dgn dia & kami dh ambil kata sepakat (kami = including Cik Nad, Kakak Cik Nad & En Ibni tu je) yg Cik Nad akan sediakan time line majlis berserta lagu2 pilihan yg Cik Nad ingin keudarakan. Sgt hepi sbb xde laa lagu sedey2 @ rock2 kapak time majlis nnt. Berdasarkan pemantauan kt majlis kenduri org lain....tgh2 hepi tgk mood pengantin comey2 atas pelamin...tibe2 lagu heart broken plak di sajikan sbg halwa telinga....ilang terus mood. So, Cik Nad yg mmg fussy ni sgt2 akan menitikberatkan hal ini ok.

TP...

si CEREWET ini masih belum ada senarai pjg lagu2 merdu yg romantis utk majlis nnt...

Oleh yg demikian, bantuan kwn2 yg byk idea (as Cik Nad tau ramai rakan blogger yg sgt kreatif & terrer hal2 ni) bantu la Cik Nad senarai sket2....

Nak letak lagu ape??? utk masa bila???


Erm..kalo time berarak dari pintu gerbang tu, Cik Nad igt nak selawat je (kalo life lg sedap....tp sape ek?)... Time potong kek? Mkn beradap? hmmm....byk kje Cik Nad ni.. Aduish!!!

daaa...

p/s : 29 jan ni En Tunang mendarat. Doakan jodoh kami berpanjangan okies. Can't wait.




3 comments:

fikaryna said...

nad..x dpt tlg dgn hal dj tuh..sori..tapi nak gtau nad..ryna tau nad tgh mood hepi tggu cik abg balik kan..hehe..sabar2 okeh..huhu..

ciNDerella stRikEr said...

pandai je ryna ni meneka.... mentang2 la dia dh setle. jgn lupe dtg majlis nad nnt ye. ajar laa hubby skali.. =p

fikaryna said...

insyaAllah..hehe..