Kawan2 kite...!

Tuesday, April 26, 2011

Jom join survey....boy @ girl


Sangat exited bila yun post kn entry untuk tentukan jantina anak berdasar kan calendar china.. mcm nk gelak pon ada bila Nad dengan exited nya call kakak2 Nad (termasuk dak2 opis yg dh jd mommy) nk mendapatkan kesahihan.. kira nya, buat independent survey la ni. huhuhuhu...

Dlm ramai2 yg Nad ty, smua nya menepati teori kalendar ni...kecuali kakak ipar Nad (yg wedding skali dgn Nad tu). Ape lg, exited la nad nk tulis dlm ni sbb dia la satu2 nya yg tergolong dlm 1% tu kan. Sbb yg lain Nad tanya semua sebijik.

Ok..jom cekidaut survey Nad tadi :

curi dari n3 mummy yun

1. Kak Ila - umur 31 ...november... GIRL = tepat
2. Amy Auw - umur 23 ...disember... GIRL = tepat
3. Jua - umur 24 ...march... GIRL = x tepat kehkehkeh...dia je pelik.
kalendar ni xlut dgn dia kot sbb tu muke anak cam amoi... eh, tetiba rindu plak kat amoi ni. mlm ni kite jmpe ye damia batrisyia. hhuhuuhu

Ek eleeeh...baru tanya 3 org dh dianggap survey ke?? Saje je Nad nk sedap kn ati ni...sbb neves nk tau jantina anak ni. Mcm xnak tau, tp debar2 plak kalo surprise lama2. hahahaaa

TQ yun, sbb share interesting entry. Luv to read ur blog. DAaa

6 comments:

hanidatul shatira said...

iii...ni lebih kurang pos hani ritu....chinese calendar for planning....agaknye memang betol kot sbb kawan2 opis pon mostly anggaran jantina nya betull


http://kalorajinsayeupdate.blogspot.com/2011/02/chinese-calender-for-planning.html

mommie yuyu said...

yuyu cek gak td..kalau iku scan dgn kalendar ni.btul kot..kita tgu baby keluar pulak..nad x scan lagi ke?

Rosie Rose said...

salam kenal, dear! ni lagi sorang... penangan si yun la nih yerk? tp mmg best la kan try2 benda camnihhh... entertainment for mommy to be.. :) tp lagi best gi jumpa doc, tgk pergerakan bb and to know gender...

ciNDerella stRikEr said...

hani - Nad sblm ni mmg xpenah tau pon. Bila baca blog yun tu yg exited tanya abis sume org. hhehee... nnt kite blogwalking kt blog hani ye.

mommie yuyu - insyaAllah Nad g scan arini. Tu yg neves tu...

rosie rose - checkup utk 5month blom lg. InsyaAllah nnt Nad buat n3 khas. hahaha

~Yun~ said...

nad!!da cek ke??boy ek?hehe~

Rosie Rose said...

ok, nnt dah jumpa doc... hapdet ok! :)