Kawan2 kite...!

Tuesday, April 26, 2011

Risau Laaa Jugak

Risau laa.....

Sejak seminggu yg lalu...sickness (yg biasa nya start pkol 10mlm) Nad dh hilang mcm tu je. Loya2, pening2 & mabuk2 mcm tiba2 xde dah. Kenapa ek??? Padahal Nad xbuat pape pon. Sakit2 perut pon xde.....kadang2 smpai lupe ada baby dlm perut ni. Nad risau laa kalo ini tanda2 negatif sepanjang kehamilan. Rasa mcm nk pg check up terus je skrg ni, tp khamis ni dh buat appoinment dgn Dr Nurkedah. Nk pg sblm date tu jgn harap la...hubby Nad kan sgt sibuk so Nad xnak la suarakan benda2 remeh ni kt dia.

Sekarang Nad dh bole masak....dh bole bau ikan kering....ntah2 dh bole start makeup (tp masih mood malas lg..hehhee) kot. Adakah ini tanda2 anak xaktif dalam kandungan ni??? Risau laa Nad bila fikir kan macam2 hal ni.

Kawan2...sila doakan keselamatan Nad dan kandungan ye. Ape yg patut Nad buat ek...??

2 comments:

mommie yuyu said...

jangan risau je nad.byk2 berdoa..kalau ada masa ajak2 la baby berbual..dh rasa baby bergerak kan?

ciNDerella stRikEr said...

mommie yuyu - xtau la nk ckp dh rasa ke x. tp kadang2 rasa sakit2 jgk kt perut ni. xtau la tu baby gerak ke x? tp rasa siku @ kaki dia masih belum lg laaa