Kawan2 kite...!

Sunday, June 27, 2010

3bulan 2minggu......

Kami sangat bahagia....

Dlm masa 3bulan ni Nad sungguh bahagia bergelar isteri En Hubby.


Nad beruntung mmpunyai suami yg penyayang dan sanggup bersusah bersama isteri. Rajin tolong Nad kemas rumah, memahami isterinya yg banyak songeh ni & yg paling utama.....murah dgn senyuman. Nad lega sbb kehadiran En Hubby sbg suami diterima baik (sgt baik okeh) oleh kluarga Nad. Walopon Nad masih belum bole rapat (spt famili Nad) dgn kluarga mertua (except biras Nad yg memahami), Nad masih rasa bertuah sbb En Hubby slalu lebih kn Nad dlm ape jua pn. So i knw he LOVE me so much (ngade nye). Bukan sengaja nk wujudkan n3 gedix ni ye...sepanjang baca blog org lain, slalu ada n3 khas utk hubby, fiance @ bf mereka. So Nad pn terikut2 laa gaya nye. hehehe.... lg plak Nad tau En Hubby rajin gak terjah blog isterinya ini. =D

Nad suke bila dia buat ayat manja mintak Nad tolong buatkan minum ptg utk dia, mintak nad goreng cekodok (ape laaa yg dia gemar sgt pn Nad xtau). Sangat memahami bila Nad letih kemas rumah, dia akur utk tlg mop lantai....geli hati Nad tgk dia berpeluh2 (lencun 1badan) bila dgn gigih tlg Nad bersihkan rumah. Segala ttg dia tu menarik hati Nad dan kadang2 tu mencuit hati pn ada gak. Sejak duduk rumah sendiri ni, privacy masih menjadi keutamaan kami. Lebih suka habiskan masa ber2 tgk tv kt umah drpd tgk wayang kt luar. Suke masak2 kt rumah dr makan d restoran luar. Suke kemas rumah bersama drpd merayau date d luar. Itu laaa kegemaran kami sejak akhir2 ni. heheheee.... Hairan nye, xpernah terdetik bosan lg setakat ni, cume Nad & En Hubby tgh plan utk bercuti rehat dari kerja plak lps ni. Tp masih belum pasti bila....hehehe...

Latest pic Nad n En Hubby.
(pls dun tell me the fact yg kami makin chubby)
(~,~) huhu

Ok laaa ye...sebelum org lain muntah dgn n3 ni, baik Nad stop syok sndri ni. yeeHaa.

Daa ol

5 comments:

Arysha Ismael said...

hahaha..nk jadik manusia kejam..walaupun dah ade warrning kan...
but honestly..korg dua mmg makin chubby :P

~Yun~ said...

nad chubby xpe..menunjukkan yg nad masak sdp..hehe~

~~zaa~~ said...

ahaks! sangat bahagia ok! :)

semoga hubungan berkekalan babe! :)

ciNDerella stRikEr said...

kchah - adoi.....!

yun - hehee...ni yg semakin bersemangat nk masak sedap2 ni. hahaa

zaa - hehee.. tq

aCik GeE cHoMeY said...

alhamdulillah...
jap je kan nut....da 3 bulan awak kawen....
turut hapey tengok nut..:-)