Kawan2 kite...!

Friday, March 19, 2010

Close Up....1

Serba sedikit nk kongsi ttg barang2 penceria majlis pernikahan dan persandingan Nad 13 dan 14mac2010.

Bwh ni adalah hantaran2 yg Nad tempah gubahan nye pada Mak Ngah Nad. Mmg simple dan kne dgn permintaan Nak, mahukan hiasan hantaran berkonsepkan klasik. heheee.... jd ke ek? hahaha.....


Al-Quran (tafsir) yg Nad beli di Kedai buku agama Jln TAR dan bekas nye Nad bli kat GIANT bt caves je. heheee

Jam Tangan BONIA L.E ni di beli di Wangsa Walk, pd hari ke 3 En Hubby d Msia. Berbaloi2.


Coklat pemanis yg dibeli oleh Mak Ngah.


Kain Pelikat yg xnmpk rupe kain pelikat. hahaaa


Coklat dari LA khas mengganti kn KEK yg xmasuk theme. hahaaaa


Tuala yg xkena tema warna (camne laa bole beli kaler pink) di ubah suai gubahan nye.... tq Mak Ngah... =p


Baju kemeja (bole laa pakai g opis) siap dgn tali leher....Beli di SOGO je.


Perfume dari HUGO Energised. SOGO juge... hehee


Set penjagaan diri lelaki....pilihan Nad Dashing.


Kasut (ni je bukan pilihan Nad) yg En Hubby suke sgt... Hmm...lyn jeee!


Sireh Junjung & Buah xsmpat di snap kerana smpai lwt sket berbanding yg lain nye. xpe laaa...yg mn ada je laa..... heheee




Oh ye...ni la rupe kad undangan Nad n Hubby. Simple je kan.... hehehe


Cerita ttg pelamin plak....pelamin Nad pilih yg simple tp still ikut taste Nad. Merasa jugak la Nad nk duk pelamin yg kerusi dia besar n tinggi tu. Sgt puas hati... heheheee



Erm....oh ye.... Nad belum share gambar sanding kan... Tggu ek... heheee

4 comments:

aCik GeE cHoMeY said...

wah...lawa2 la hntaran nud..tapi nud 4 pengantin ek...:-)

ciNDerella stRikEr said...

tq. aah, nad naik sekali dgn abg nad. mudah sket

~ thalhazlin ~ said...

Cik nad, selamat pengantin baru!! semoga berbahagia dan kekal jodoh hingga ke syurga! nad cantik sangat. nanti post picas lagi banyak taw nak tengok. ;p

ciNDerella stRikEr said...

tq talha. igt awk dh posting ke putrajaya. igt kalo smpai kl bgtau laa ye.. nk gak meet up b2b ni. alaa...nad dh x jd b2b dh...dh jd bride basi. hahahaa