Kawan2 kite...!

Monday, March 29, 2010

Chronologycal Event (Outdoor Session)

Hye...bloggers & readers.

Entry kali ni nk cerita pasal Outdoor session plak. Adui...readers yg meluat dgn cerita2 ni harap ampun laaa ye. Medium blog ini mmg mnjadi tmpat Nad pahat kn smua kenangan dan memori Nad di cni. Mgkin suatu hari generasi Nad yg akan dtg akan dig out cerita2 ni & I wanted to say that.....the most happiest moment in my life hv to be spread out. ceceh... yo la tu.

Okeh, berbalik pada cerita sesi outdoor. Mula2 Nad plan nk pg Taman Tasik Seri Gombak je. Memandangkan nk dekat & kt ctu xramai org....so xde laa malu nk posing2. Tp photographer & Videographer Nad ni bersungguh2 nk pg shoot kt Taman Metropolitan. Suasana Lebih happening kata nya. Aduiii laaa....terpaksa la ikut kn diorg ni sbb Nad yakin diorg lebih terrer dan berpengalaman, x mcm Nad yg suke ambil mudah jee... Hehehee....

Yg baik hati ikut serta sesi ni adalah kak nim (my kakak anje), both bestiest (amy n azie), my very sporting photographer & my videographer. Mmg sgt best....walopon letih, tp ceria dgn kehadiran mereka2 ini. huhuuuu....

Ape lg....layan pic je laaa yea...

Props yg tanpa kami plan.... Sgt menguja kan. hehee



Nad di paksa berposing SAKAN demi utk tatapan sendiri. hehehee


Elok2 je kami sampai di Taman Metropolitan tu, tiba2 gerimis plak turun...then bertukar menjadi ujan. Alamak.....!!! Time tu Nad nk nanges dh...takut xde sesi outdoor spt yg dirancangkan...En Hubby genggam tangan Nad kuat2 & ckp "ini ujan sekejap je ni...sbb langit masih cerah...jap g berenti la tu..." Nad tgk langit, matahari masih terik, so ok laaa kembali mood Nad ketika itu.. Mujur nak d jadikan cerita....ada plak kemah yg ngam2 dekat dgn location kitorg nk berposing. So rest la di ctu sementara tggu ujan berenti... Hmmm....xde laa rest sgt pn. Nad still dlm mood gile posing.... heheheee....

Tgk...dlm kemah pn Nad still bole pose tau. Mmg laaa dasar gila kamera. heheee

Dlm 5minit berlalu...ujan pn berenti. Tq ALLAH yg memakbulkan doa kami dan menjadi kn sesi outdoor ini begitu smpurna di mata kami.

Ape lg...sambung laa sesi berposing. Malu2 kucen jgk laa Nad nk pose manja2 kt ctu. Smua mata duk tgk je 2 pasangan ni. Hahahaa....


Antara pose yg Nad suke....



Kt playground pn layan....terganggu laa xtvt kanak2 d ctu... asyik duk tgk kami pose je.. hahaha

Bole bikin 1 cerita disebalik gambar2 ini...
Sgt klaka bila di ingat2 kembali..

Tq kpd smua yg mnjaya kan sesi Outdoor. Selesai jam 7pm....dan sgt letih utk sesi tukar2 baju mlm tu. Pic utk sesi tukar2 baju (Kimono & Gown) xbole di pamerkan di cni krn utk simpanan peribadi (perjanjian dgn En Hubby sbb dia izin kn Nad free hair for those session). So...next will be update utk Majlis Perkahwinan... Sgt exited & xsabar nk cerita kt u ols. Tggu yee...!

Daa....



4 comments:

modusoperandi111209 said...

huhu.. maen layang2

idea best =)

~ thalhazlin ~ said...

tahniah puan nad. hee. nampak dah kurus sikit lah. mesti menjadi ek diet puan nad ni. u look so gojes!

ciNDerella stRikEr said...

fida - idea yg dtg scr tiba2 oleh fotografer. berkali2 tarik tali tu sbb nk dpt shot yg cantik di mata dia. dh laa pakai heels, cam lawak plak. hehe

thalha -oh, panggilan puan buat hati kembang kempis... kurus?? itu ilusi baju dan make up je kot... krn berat masih spt biasa. hahaaa.... aerobik separuh jln. hehehee

modusoperandi111209 said...

kite mmg rase lawak.. tp gambar sume cantek tau!