Kawan2 kite...!

Sunday, March 7, 2010

Update lagi melangkah ke LIMA hari lagi....

Hye bloggers n readers.....

Yes...yea....ye laaa...... End of this week!!! Ye laaa weekend ni Cik Nad akan bertukar status. InsyaAllah.... Nk cerita ttg perasaan??? xmau la klise sgt. But still hope for the best utk majlis yg dh di planning dari awal.

Last week (6march2010) meeting antara ajk kenduri yg terlibat telah di adakan di rumah parent Cik Nad. Haaa...jgn la terkejut plak, walopon kami tggl di bandar, adat kerukunan kejiranan ni amat tinggi. Walopon ada team (yang di sponsor oleh abg ipar Cik Nad - credit to MADANI Resources Sdn Bhd) yg akan bertugas pada hari tersebut, pemantauan khas daripada komuniti penduduk mmg la diharapkan... dan yg paling best nyeee.....diorang sgt supportive. Tq team penduduk TAMAN SAMUDRA yg sanggup mmbantu.

Jom usha2 sekitar meeting tu nak......zaassss!

Awal2 lg dh hampar tikar (ikut tema lg tau...hahaa murah je RM88 utk 2tikar tu di GIANT) Cantik x? Hammbboooiii....mintak di puji lg. hehee


Menu lps meeting tu ringan2 je. Mee n Bihun goreng.
Tempah kat Makcik CT (adik ipar abah....dia masak mmg vavavoom)



Dh abis bincang...mkn2 time...



Laa...dh ada org mkn dlu nih.... Adik Cik Nad (pregnant kali ke2...waaahhh....xterkejar dik oii) hehehe


Oh ye...nest update...

Ahad nye plak Cik Nad, Abah, abg Din, Kak Nim & en Tunang telah menghabiskan masa di SOGO n Jalan TAR. Hasil nye.....dpt beli sandal baru utk ABAH, bergaya laa abah di majlis nnt dgn sandal baru dan songkok nikah utk En Tunang... Amboi...bersemangat nk akad nnt nih... hahahaa...... Last sblm berangkat balik, singgah mkn di SR... yummy!!!




Abah dh kenyang dgn kambing nye....dan En Tunang & Kak Nim dah kenyang dgn lembu nye.... Abg Din kenyang dgn spageti nye...
Cik Nad??? kenyang dgn ikan nye.. hahahahaaa


Ok laaa.... nk pg bayar duit perabut nih.. Eh...bkn mengular tau...keluar sebentar jee... hahahaha

DAaaa....

4 comments:

fikaryna said...

cik nad..patut dah kena kuarantin nih.hik2..

aCik GeE cHoMeY said...

harap2....semua berjalan dengan lancar yer cik nud....insayaallah:-)

irwan said...

huhu...layanz.. hehehe..adoi le.. ade rama2 d perutku.. lg 4 hari...:D

cikteratai said...

Anyway...Selamat Pengantin BAru Cik Nad...HAppy Selalu...banyakkan rehat.....HAve A Nice n Wonderfull Day....