Kawan2 kite...!

Wednesday, March 10, 2010

Titik Akhir Di Sini


sudah...SUDAH....sudah.....

Cukup2 laa Cik Nad menSIBUKkan diri dengan kerja2 di ofis ni. Walopon baru hari khamis, tp rs mcm ada RAMA2 dlm perut ni. Yeehaaa...!!!! Esok start CUTI.. Segala kerja yg penting telah pun disettlekan & asst Cik Nad pn dpt la bernafas tenang sepeninggalan Cik Nad sepanjang 1minggu bercuti ni...

Last2 minit ni nk cite update ape ek??? Oh ye...hati sgt gembira harini...awal2 pagi sebelum ke Putrajaya utk buat proses submission plan, BOS dh bg insentif hadiah utk Wedding. Adui.....cair hati ni saat menerima sampul berisi wang saguhati dari DATO NASIR. Tq BOS....! Rasa mcm baru je dia bg RM utk beli hand phone baru ganti yg ilang... Ni dia bg utk wedding plak. Bole thn baik jgk bos Cik Nad ni.. heheheeee

Td sempat singgah butik WP, utk amek pedang samurai (hahahaaa) & fresh flower bouquet. So, sebelum masuk opis, balik singgah anta brg kt umah jap (hamboooiii...mentang2 umah dekat dgn opis).....tgk2 khemah dh dlm proses pemasangan laaa.....! Makin kecut la perut ni tgk 10 kemah dh tegak berdiri. Walopon tanpa scallop lg....tp still gak cuak. Itu makna nyaaaa....dh nk dekat tu Cik Nad oooiiii.....

Dlm otak ni duk pk....ape lg yg blom settle ek..? Hantaran sampai esok mlm, baju dh anta iron, set2 smua dh amek, bilik dh setup, OOOoooooOOOooo.....nk pg cuci rambut la plak lps ni. Eh, mlm ni laaa....

Ok ok...sebelum Cik Nad gabra ni.....baik sign out dlu. Kawan2...sila doakan semua berjalan lancar Okeh....

Daaa

1 comment:

fikaryna said...

semua dah okeh 2..nad sok nikah jgn panik..( walau bukan salam ngan tok kadi..hehe..) senyum jer tau..ambik gambar banyak2..n maintain comey walau apa2 pun..ryna doakan semuanya selamat dan selamat jadi wifey pada en.tunang..tahniah..