Kawan2 kite...!

Wednesday, June 2, 2010

Coretan sEgALa

Hello bloggers & readers...

Nad kn mmg terkenal dgn perangai suke taip n3 bercampur2. Maklum laa suke secara LUMP SUMP kan hehehee.... Tp kali ni gatal nk buat numbering plak... =p

1. Tq kpd yg mendoakan Nad. Kesihatan Nad bertambah baik, semakin mudah utk mengadaptasi kehidupan yg baru ini. Nad masih dlm peringkat penyesuaian yg optimum....mmg meletihkan. Tp Nad sgt puas hati dpt menggembirakan org sekeliling. 10jun ni ada appoinment dgn Doctor Nurkedah (dh tukar dgn Dr Salleh...mujur la jgk..kalo x malu nk wat treatment dgn Dr laki2..hehehee) utk rawatan lanjut. Bole mintak tips sket2...heheheee... Nad masih lg ambil fasa pemulihan...so xletak harapan tinggi utk dpt baby lg. So ryna, kne tggu berita baik dari awak dlu laa... Fidah pn diam2 jeee tu....tiada kah berita gmbira mahu di kongsi?? hehhee.... Nad tau yg yun sdg gigih berusaha...hahaha. Nad tggu u ols dlu laaa kut. Ngee~~~

2. Bercerita ttg kesihatan ni, Nad nk share cerita anak buah Nad dimasukkan ke hospital PUSRAWI (1famili mmg smua rekod kesihatan d sana je...smua staff kt sana pn dh knl). Kesian, kecik2 lg dh kene cucuk sana cni...puncanye DEMAM sahaja. Tp adleena (anak buah Nad yg 1ni mmg active) kalo demam mmg teruk....xreti nk berehat, so time demam la yg dia bole rehat pn. heheee.... Nad harap masa cpt berlalu ddan dia bole cpt adapt & imun dgn fever (bole ke?). Lps je pulih demam...kuar hospital....terus aktif kmbali. Adoiii laaaa....

Sedey bila tgk dia lembik mcm ni. Sbb adleena yg Nad knl seorg kanak2 yg gila aktif.
Mama & abah dia pn terpaksa berkampung d hospital. Mujur kja sndri so xpyh mintak cuti macam Nad. hehehee

Tgk la uncle wan pn terkejut sbb 1st time tgk adleena admitted kt ward.
Mungkin kesan ubat buat dia lemah (purposely nk dia relax kut)

3. Next, Nad balik kg mertua haritu (ampun ryna, xsempat nk roger sbb Nad balik kelam kabut) di tepen. Xbest sbb mertua Nad xsuke duk umah (biasa kita balik kg nk lepak umah je kn...ni kne bwk diorg jln2 plak), so sgt letih la cuti kali ni. Biasa laa.....hati smua pihak kne jaga, walopon hati kita bengkak. hahahaa. Nad sempat singgah mkn mee udang kt kuala sepetang. Bole thn rasa nye...tp sbb terlalu letih sgt so Nad ambil mee udang yg biasa je. Xlahap nk ambil spesel mee udang. Jom lyn gambar2 minah yg suke interprem tu... heheheeee

excited tgk buih nescafe.. hahahaa


mee udang saye!



hubby wifey yg masih bole senyum dlm keletihan.
time ni hanya nmpk katil je...ngantux!

Ok laa...smoga Nad rajin lg nk menaip selepas ni. Talha....byk kn gamba i upload. Gila gmbar okeh. heheeee

3 comments:

aCik GeE cHoMeY said...

hihihi...sedap nyer mee udang 2..kak ryna ade buat enrty pasal mee udang 2 kan..macam teringin jer..:-)

~ thalhazlin ~ said...

hee. okay la nad. i like entry bergambar gitu. barulah 'jujur'. hehehe! apapun, suka la tudung cik nad yang hitam tu. macam cool je nak buat tudung nikah? kat ne ek beli? T_T (sempat lagi tanya;p)

ciNDerella stRikEr said...

gee - aah laa. cedap tau. nnt kalo ke utara, sila la singgah utk merasa. hehehe

thalha - tudung tu nad tempah. dari kedah. rm120 & sgt berbaloi krn material n blink2 yg berkualiti. Nad mmg suke pakai tudung tu.