Kawan2 kite...!

Monday, May 3, 2010

Special Entry....part 2

Sambungan utk special n3 yg lalu (maaf krn lmbat pos yg terkini....masa kini kian mencemburui ku. eceh) ucapan terima kasih x terhingga juga ditujukan kpd mereka2 di bawah ini :



Famili kakak ku syg
(dlm hp letak nm kakakku kuat leter...dia mmg suka meleteri ku..heheee)

Abg ipar sulong ku yg bertindak sbg projek manager.
Anak buah adleena syg yg menjadi flower girl
(sungguh teruja dia apb di makeup kn)



Famili kak nim ku syg
(dlm hp letak nm kak nim ku kuat gossip....mmg kebiasaan dia kol utk gossip...heheee)

Abg ipar ku yg ke2 juga berpeluh2 pd hari itu. Termasuk dgn kumpulan silat nya.
(Teruja penonton lihat aksi2 silat...sampai pengantin pn diorg nk blok. hehee)

Alyaa yg juge menjadi flower girl yg comel pada hari itu. sukeee!



Famili Abg tan yg the va va vooomm!!
Abg Nad yg sorg ni sangat laa luar biasa kerajinan nya hari tu.
Dia bertanggungjawab mengelola ketibaan pengantin. cayalah..!!




Famili amy.
Adik Nad (knp tangan asyik gatal nk taip Cik Nad ni...hehehee.....dh biasa kut) yg bakal timang sorg lg cahaya mata bulan oktober ni.
Walopon kek kureng sedap, tp dia dgn baik hatinya telah m'sponsor kek 3 tingkat itu. tq
Izzah tidak di lantik sbg flower girl krn cara & mutu jalan harus di perbaiki.. hehehe



Tidak dilupakan jg kpd famili mertua yg turut memberi sokongan.
They all stay smpai abis majlis. Sgt best krn mereka sporting.
Walopon Nad masih lg kekok dgn keluarga baru ni...tp Nad yakin suatu hari nnt mst okeh kn. hehee..!




Haip..haip..!!!
Mn bole lupa besties ni sume. Dtg semata2 berkongsi gembira dgn Nad.
Xsaba nk mkn nasi minyak they all plak. tq girls...i owe u ol. heheee



Thanx juge kpd pasukan silat (ape tah nam pasukna ni...lupe suda) yg diketuai abg Din. Memeriahkan majlis kami yg sederhana. Weeweee...!



Thanx kpd pengapit yg berpakaian sedondon...sudi nk pakai pakaian yg diberi. Kami sungguh terharu dgn kerjasama korg b2. Tq yeee....



Tq kpd smua yg beri ucap selamat. Doa kalian amat2 kami hargai...


Tq yg x terhingga jg kpd smua blogger yg mmberi inspirasi, rakan sembang, beri nasihat & kongsi pengalaman utk bergelar ratu sehari. Ryna, Thalha, Fida, Achik Gee, Qis, Zaa dan smua laa.... terima kasih ya!

Salam sayang dari Nad & En Hubby. Smoga kenangan perkahwinan Nad akan membantu b2b yg sudi membaca. Lps ni cerita akan lebih kepada kehidupan Nad. Doa kn semoga hari2 yg Nad akan lalui semakin cerah & bahagia.

Salam sayang.

__Nadira__

5 comments:

fikaryna said...

sggh hepi baca cite kawen nad yg hepi..ryna doakanmoga rumahtangga yg dibina bahagia dan dapat baby cepat2..huhu..

ciNDerella stRikEr said...

amin...tq.
nad pn nk doakan ryna dpt baby comel. okeh.... heheee

~~zaa~~ said...

ohh..syahdunya..ade jugak terselit nama zaa :)

happy ending for u, dear!! doakan untuk zaa jugak :)

~ thalhazlin ~ said...

wow. my name pun ada di sebut. hee. sukanye ;p

anyway, kita tumpang gembira sebab majlis nad semua berjalan penuh meriah dan lancar. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat ya. :) anyway, just nak bagtau, cik nad ni pandai posing ah. tengok gambar di atas, kalah kakak ipar nad posing. hee. nak jadi cam cik nad ah. baru cantik dalam gambar kalau posing. harus posing depan cermin dari sekarang. heheh.

ciNDerella stRikEr said...

zaa - mst la terselit.. kite suke bc blog u. heheee

talha - tq doakan ye. psl posing tu...hehehee.....sbnr nye d day b4 (nikah & outdoor) tu fotografer dh jenuh betul2 kn pose nad. tu yg time sanding tau sket2 camne nk berdiri, pgg bunga & pose sket2. Jenuh jgk kne lentik2 bdn...mujur lady fotografer tu sgt memahami nad yg kayu ini. hehhehee