Kawan2 kite...!

Thursday, May 20, 2010

CUPPAcakes.....!

Hye all...
Semalam dpt mkn cupcakes... setelah beberapa hari mengidam nk mkn. Mujur la kwn d opis ni pandai bwk Nad pg merasai cupcakes yg sedap sangat. Tq ek ckin. Heheheee... Mcm2 perisa & design ada. Sedap2 plak tu. So kwn2 yg belum try lg cupcake dari wonderwilk ni...bole la drive terus ke damansara uptown. Harganya RM4.50 per cupcakes. Mmg berbaloi2. Sila laa yeee..!!

Itu je ke Nad nk cite??? hahahaa...




menyelerakan.... hehee

P/S: korang.....Nad demam ni (dlm nada ngade2 nk mngadu), baru je En Hubby lega demam...now Nad plak ambil alih virus tu. Sedey sbb xlrt sgt nk activ mcm biasa but at d same time sgt thankful sbb bkn En Hubby yg demam (kalo dia demam, lg la Nad penat...hehehee). Doa kn Nad cepat sembuh okeh.

Daaa

4 comments:

~YuN~ said...

wondermilk cupcake sgt sdp..my fav all the time!bes2~

fikaryna said...

nad..demam ada makna ker nih..hehe..

moga cepat sembuh..mgkin makan cup kek banyak2 leh cepat baik kot..huhu..

mmg menyelerakan..

ciNDerella stRikEr said...

yun - sememangnya pilihan yg bijak..!

ryna - makna ape nye ryna? dh merah idung ni duk tenyeh slalu sbb sesema. batuk xpyh ckp la...selang 5minit. heheee... sedap tau cupcake ni. nnt dtg kl singgah ye. heheee

ElyaElmo said...

kat mana tu sis???
ape beza nye dengan cupcakes yg org dok jual online tu yee?