Kawan2 kite...!

Monday, May 3, 2010

Tagging TAG

Tag dari ryna.... lama Nad x mnjawab tag ni...mgkin ni permulaan Nad nk kne aktif kmbali dlm bidang blog2 ni. huhuhuu.....


sebagai wasiat.. encik moo...
(ooo...moo nama si lembu ini ek..!!!)

(adui...glamer jadi nya si lembu ini..)

1. Thank & link the person that gave you the cow -

siapa lagi...xlain & x bukan.. kwn blogger yg masih blom blanje doli nih.... Puan Ryna (Nad tau ryna tag Nad sbb blog ni terlalu suram dh jadi nye kan. hehehee) Tq ye kerana telah mmberi si moo ini. heheheee


2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active - Nad yg sebenarnye semakin kurang aktif.

Nad tag siapa2 je la yg baca.... hehehee.... terkena suda smua nya.

Gee
Fida
K-chah
Ikin
Zaa
Talha
Cik TEratai


3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat...

Nnt Nad terjah blog2 diorg ni bgtau...diorg dpt wasiat Encik Moo (suke nama tue...weee)


4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv

Nad & En Hubby masih belum move out dari rumah parents (yg di panggil HQ oleh my siblings) krn proses renovation tertangguh (krn percaya kn kontraktor melayu kecik2 ni..menyesal tau), oleh yg demikian...masa tgk tv adalah masa agak formal dan haaiiipp...!!!! no romantik2 dpn org ek...segan ye. hehehehe...
Sekarang pn dh jrg tgk tv....bz sgt dgn life yg kelam kabut nih... tp kalo Nad tgk tv.. ni la ant 3 perkara yg selalu di buat....

i - pegang remote (owh itu dh jd spt wajib...sbb takut org lain tukar siaran time tgh sdp lyn cite...hehehee)
ii - sembang (suke je borak2 dgn siblings....gossips jee...)
iii - baring (abis sofa kt umah mak tu sbb kami yg suke melanding dari duduk diam2...hahaha)

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

Nad jarang makan benda pelik laa....semua benda common je kut. hehehee


6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

Jap2 nk selak jap.... olohhh...sket je. 341 org je. heheheee


7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...kat mana???

Jumpe masa orentasi di USM - June 2004. En Hubby 1 group dgn Nad (walopon pd asalnye Nad xsdr kehadiran dia). Last day baru laa Nad perasan (time tu mntang2 la Nad jd best freshie...so xlyn laa sape2 yg nk mntak no fon) dia ni wujud. Dia suke usik2 Nad & 1 of my fren ni. Usik2 sehingga laa 28 ogos 2004 akhirnya we declare as couple. Kejap je kan...hehehee

Gitu laa gaye nye menjawab tag ini. Siapa yg mahu menjawab juge....di persila kan..

Ok laa...Nad nk balik dh ni, En Hubby dh sampai umah tp wife dia masih di opis menaip blog. aduii laaaa....... Daa smua.






4 comments:

fikaryna said...

sweetnya kisah cinta..huhu..

nad,nakkue tiaw doli eh..blk tpg roger ryna..huhu..

ciNDerella stRikEr said...

hahaa..xde la sweet mn pn.

aritu nad smpat g mkn kt sana...tp dia punya kuew tiaw mmg A la. =D

InsyaAllah nnt Nad balik kite date ek. hehehe

~ thalhazlin ~ said...

ha'ah la. sweet nye kisah cinta. ok. nanti kita wat tag ni. hee

ciNDerella stRikEr said...

talha - sy tggu jwpn tag u. hehee