Kawan2 kite...!

Wednesday, April 28, 2010

Special ENtry.......

Hye all.....

Entry kali ini mmg KHAS utk menyatakan penghargaan kpd semua pihak yg terlibat merealisasikan Majlis impian Nad & En Hubby. Walopun Abg Cik Nad juge berkongsi majlis...tp tiada langsung kekalutan yg dirasakan utk meraikan 2pasangan mempelai. Tabik hormat kpd yg bertungkus lumus. Nad sgt hargai nya.....dan sbg tanda penghargaan Nad buat juge entry khas ni walopon agak terlambat. Busy yg teramat...hhehehee......

Ok laaa.... Nad & En Hubby nyatakan penghargaan kpd :

1. Semua tukang masak (kejiranan Tmn Samudra) yg sungguh2 nk mmbantu majlis kami. Siap ada yg nk merajuk kalau kami ambil catering @ buat di dewan. Kemeriahan & keseronokan yg mereka janjikan mmg betul2 dapat dirasai pd majlis kami. Tq sgt2...& Nad xrasa ralat batalkan catering dan dewan yg telah di booked awal. Tq Pak Wan sbg ketua tukang masak. Lauk mmg meletop sedapnye.
Ni laa PAK WAN. Masakannye sedap tau....!


Bersungguh pak cik ni goreng ayam tu....sikit pun xmengeluh.

2. Tukang senduk lauk (kwn2 mak dari kejiranan samudra jgk) yg dpt tudung free sponsor dari kak nim. Diorg sangat dedicated tau, awal2 lg dh sampai sedondon bertudung merah itam (ikut tema i tau). Syg laa sgt2 kt u ol makcik2 yg supportive.

Waktu ni sedang tunggu majlis dimulakan dgn bacaan doa. (Nad kt dlm bilik tgh baring2 sementara menunggu Tukang makeup)

3. Abah & Mak Nad yg merupakan tunggak utama merealisasikan majlis ini. Byk karenah Nad diorg ikutkan....nak yg mcm tu laa..mcm ni laa.. Hantaran nk mcm tu la, pelamin mcm ni...tp diorg yg support money nya. Hahahaaa......Nad akan kenang smpai bila2. I luv both of u. Tq merealisasikan segala impian Nad selama ini.

Mak abah yg juga turut bergaya haritu.

Busana Abah ditempah dari Den Wahab (kualiti biasa2 je) semata2 utk di pakai pada hari tu. Mak plak, kos kain nye sj dh boleh sewa 1pasang persalinan i tau. Tp Nad tau, diorg exited for the Wedding. Nad bole pujuk abah utk buat pelamin di luar. suke!!


4. Adik beradik Nad yg bertungkus lumus (agak ketara kali ini) utk jadikan flow majlis berjalan lancar. Siap ada 3kali coordination meeting which means they r really commited utk wedding ni. hehee...

My siblings....how i miss my old days....!
x sangka now smua dh berkahwin.


My auntys all in red (songket tabur impian saye).
Sporting yg tersangat. Tq



Nantikan sambungan nye yeee....!!!



2 comments:

fikaryna said...

semua in red..sgt meriah..suka tgk..cantik!

aCik GeE cHoMeY said...

cantik la nus wane merah...walaupon nmpk garang tapi tetap menyerlah tau...suka plak tgk:-)