Kawan2 kite...!

Thursday, January 10, 2013

QQ memang anak AYAH

Salam semua....


Semenjak dua menjak ni...perangai QQ memang sgt sukar diduga. Kadang2 sibuk dgn toys smpai ibu panggil pon buat2 x layan. Kadang2 tu plak...bukan main suke mengendeng je kat ibu and ayah. Yang paling kerap dia ngendeng of cos la ibu. Sebab masa dia bersama ibu ni lebih panjang berbanding ayah. Ibu balik kerja awal dari ayah & cuti setiap sabtu ahad.

Oleh sebab itu...QQ ni terpaksa mengejar kasih ayah. hehehe... smpai sanggup menangis sekuat hati bila ayah x layan. Jgn harap laa ibu nk manja2 dengan ayah nya.....sanggup di campak botol susu kalo nmpk ayah peluk ibu. Haaiisshhh....kuat betul gen cemburu QQ ni. hehehehe..

Syukur Ya Allah...kukuh kan lah kasih sayang antara kami sekeluarga. Semoga QQ jadi anak yg solehah dan kasih pada ibu ayah.

Ammiinnn..

3 comments:

~ NANA ~ said...

haha comel je QQ jeles dgn ibu :p

UMIE SUE said...

same ngan aqilah jugak lah..klu nmpk walid dia blik kerja .semua benda campak

tenkiu sbb sudi jenguk blog umie sue.
thanks sbb share2 pengalaman

ciNDerella stRikEr said...

nana - x cumel la nana... QQ ni tahap jeles melampau. nk hug2 pon kne lari2 masuk bilik. kalo depan dia....dengar laa jeritan batin ku nnt. hhehehehe

umi sue - saya mmg suka baca kisah aqilah di blog awak. si cerdik yg kini sudak licin kepala nye. hehehe