Kawan2 kite...!

Monday, March 4, 2013

IKUT HATI MATI....ikut rasa binasa

Let me show u something..... Please look at the attached picture.


Suatu hari jejalan d carrefour w/maju.
Seronok tgk penurunan harga pampers ini.... 


 
Maximum bole ambil 2 pax je per famili. Tp Nad ngelat ambil 3...
Sambil bodek2 adik cashier suruh punch asing2. 
Hubby cakap jgn membeli IKUT HATI... next time kita dtg lg.

Keesokkan hari....datang lagi. Kunun2 nk beli sket lg buat stok. 
Tengok...
Tengok...

Dah naik harga. Uisshh....sepantas kilat rasa bersyukur beli semalamnya. 





Walopon beza hanya RM2.10...tp Nad tetap berkira. hehehe...

Sebagai CFO dalam keluarga....Nad bertanggungjawab berkira mengenai setiap sen yg akan dibelanjakan...terutama dari poket CEO sendiri. hehehe.... Almaklum laa, selalu nya terlebih burst dari bajet yg dibentangkan dan dipersetujui. =D




7 comments:

~ NANA ~ said...

wahhh siap buat stock tu...bagus2! hehe

Aty_Fared said...

Aty pon jenis buat stock lg2 kalau time pampers jual murah sikit..:-)

Wawa Yusoff said...

alhamdulillah sy x merasa struggle beli pampers.. anak pakai CD. Moga diri ini terus diberi kerajinan! muahaha =D

Miss Volvo said...

haha sama la setiap sen tu sy akan berkira hihi

CikNaa said...

salam sis..
baru jumpe blog ni, tapi nape rase mcm kenal yer.. ke nad ni keje uia? :)

ciNDerella stRikEr said...

salam ciknaa.

hye. salam kenal. saya x keja d uia la. kje d damansara.

Mimy Hamid said...

yer mana murah grab buat stok...fayel pakai pet pet stok murah harus di tesco mmg selalu ada..pastu cepat habis...lambat datang tinggal S je..huwaaa