Kawan2 kite...!

Friday, December 14, 2012

HIDAYAH dah sampai....sila buka pintu

Salam Jumaat semua....

Aku dapat rasakan....
Betul laaa...dah sampai. Tapi kenapa takut nk bukak pintu.
Takut nanti ....... isshh..takut laa

Hati memberontak nk bukak pintu hati ni...nk terima hidayah ni.
Tapi takut tak sesuai dengan environment kerja dan macam-macam lagi la.

Nak hijrah....nak sangat... tapi sesuai ke sebagai seorang Jurutera???
Peduli dengan pendapat org lain...rezeki ni Allah yang bagi.

Senyum makin lebar bila tengok gamba2 bawah ni.....

Manis juga bertudung labuh....gambar dari 1 online boutique yang selalu Nad lewati. 
Tp masih belum beli sebab........masih ternanti-nanti.

Tapi risau tak sesuai dengan profession Nad sekarang ni. Hubby sangat beri galakan.
Semoga Nad cepat 'grab' hidayah yang Allah beri ni.

Buat masa ni...Nad nk perindahkan dalaman dahulu. Semoga tiada dicount masa dalam solat lagi. Mulakan hari ini... Aminnn.......

Jum semua doa kan Nad..

3 comments:

Farrah Hasna said...

alhamdulillah..bagusnye dh ade rase/niat camni

^effa^ said...

nad, effa pun ada rasa camni.. insyaAllah sama2 kita ubah.. ;)

Aty_Fared said...

Alhamdulillah..buat pelan2...yg pnting istiqomah...:-)