Kawan2 kite...!

Thursday, November 15, 2012

Kretif Demi Seorang QQ


 Hello semua...

Adui laa...semput jugak nk menguruskan rutin seharian di tambah dgn nk melayan karenah lasak my sweet lil QQ ni. Tp masih smpat menjenguk blog sunyi Nad ini. hehehe...

Oh ya...pengalaman sbg seorang ibu ni mmg x bole d tukar ganti. Bila dh jadi ibu ni smua idea2 pelik akan muncul dan diri akan jadi cekap serta merta demi kepentingan anakanda tercinta. cecewaahhh...!

QQ kan dh biasa tidur buai...waktu siang. Tidur waktu mlm?? QQ lebih suka peluk2 ketiak masyam ibu sebelum tido..so xde buai pon xpe. Tp...time tidur siang, QQ akan tido lebih lama kalo dlm buai. Dekat hospital mn ada buai...jd ini solution yg telah mak tok laksanakan demi QQ.

Masalah selesai....!



Selesa tido memeluk botol susu..



 Tapi...kadang2 QQ lebih kretif. 
Buaian tmpt tido dh d transform jd tempat latihan 'comando'.

p.s: update entry laju2 sbb kne taip minit  yg pjg. daaa!!!

3 comments:

Cik Mikko said...

kalo beso.. boleh jadi askar ni..
hihih.. lasak..
:)

aTy _faRed~ said...

heheh...memang kretip...:)

~ NANA ~ said...

kretip...
suka tengok gelagat QQ tu...comel!