Kawan2 kite...!

Monday, April 9, 2012

NISSAN LIVINA X-GEAR

Salam hottiesss.....

Nad & En Hubby duk sibuk2 nk tukar kereta. Almaklum laa...kereta kami yg lama ni 2nd handed car. So kali ni En Hubby nk la cari kereta baru (free maintenance -3yr) dan sesuai dgn kami 3 beranak. hehehehe.... Kereta yg Nad nk cari tu biarlah harga berpatutan dgn poket kami yg cumel tp keluasan yg sesuai dgn bdn kami yg cumels jugak. hahaha....

Maka....belek2, pilih2, survey2...... Berkenan la plak dgn kereta ini...:

Interior biasa2 je...
Padan la dgn harga. hehehee..
InsyaAllah kalo ada rezeki nk upgrade leather seat.

Kaler putih ni pon menawan hati.

Sumber gambar dari google.

Sekarang pakcik Nad sedang usaha utk kami. InsyaAllah kalo ada rezeki akan jd milik kami suatu hari nnt.

Blogger smua......tolong laa doa kan Nad ye. Moga2 bole bwk QQ naik keta ni. Ameeenn...!

7 comments:

Akma said...

like2 yg kaler putih tu...
wah2...pasni QQ jalan2 naik kete baru la...
best2...

MissRhana said...

cantikla..mcm murano

fiszah_pjo said...

cantiknye kereta ni..nad suka sporty2 ek :)

ciNDerella stRikEr said...

akma - suka yg putih tu jgk. hehehe... doa2 laa ye.

missrhana - org panggil ni bby murano. hehehe....nk beli murano blom mampu lg.

pzah - nad mmg minat yg sporty2 design. sesuai laa dgn jiwa kiranya. hehehe

Waniey said...

Haeqal nak tumpang bule tak QQ?? (sambil kenyit2 mata)

Baiduri said...

wah...bez2...konpem dpat ni =)

ciNDerella stRikEr said...

Waniey - meh la haeqal..ikut QQ ronda2. hehehe (verangan mummy nad ni..)

Baiduri - sila doakan ye.. nk trade in crv lama ni.