Kawan2 kite...!

Wednesday, July 27, 2011

Simple-est-contest-ever-Baby-Bald

Salam smua....

Rajin sgt mengadap blog semenjak dh masuk 8bulan ni. Hehehe.... abis smua blog dibaca, abis smua n3 nk d komen. Sbnr nye xde mood nk start buat kje (yg dh melambak bersusun atas meja ni) lg harini. Jalan2 ziarah blog org....tetiba ternampak la contest utk si BOTAK. Seronok laa baca all participant punya caption. Comel2 plak bby yg dipertaruhkan.... Nad mmg geram laa tgk bby2 yg xde rambut ni. Yg licin bercahaya lg laaa Nad geram. Sbb Nad dlu pon golongan lambt tumbuh rambut.

Ok2...cukup2 la berceloteh, meh tgk taruhan Nad utk contest yg simple & comel ini:

(Ni picture anak buah Nad...lahir pada 25Disember2010... Bila abg Nad foward gamba ni kt MMS, Nad & En Hubby gelak bkn main lg. Menawan kalbu betul laaa nyonya sorang ni. FYi, amoi damia batrisyia ni masih belum tumbuh rambut lebat lg ye.... tp gigi dh tumbuh 2batang)
Hahahaha...


Pipi Boolat...Dagu Boolat....Kepala Berkilat.

Damia Batrisyia Bt Mohd Shahrizal

Sesiapa yg nk join contest ni bole laa melawat ke blog ini. Syarat??? Oh ye... kt bawah ni Nad tlg u ol tampalkan syarat2 nye ye....


T
HE BALD BABY CONTEST

6 JUL - 6 AUG 2011


Objektif: Bagi menghargai bayi-bayi botak atau kurang rambut sedunia oleh Amir.


First time Amir nak buat contest :) So sebab first time, kita bermula dengan yang paling simple;

1) Post satu gambar anak / anak buah / anak kawan anda semasa 'botak'/selepas cukur rambut/atau memang takde rambut macam Amir DAN letak caption yang menarik / funny / attractive tidak lebih dari 10 perkataan. The simpler the better. State nama baby juga as identification.

2) Tinggalkan comment di entry ini (The Simple-est Contest Ever!! THE BALD BABY CONTEST) as a record of your paticipant.

Contoh:
From no-hair to no-hair-at-all!

Amir Hidayat Syah


Syarat:
1) Gambar yang dipertandingkan haruslah gambar baby (0-12 months). Tidak Mengapa kalau bukan gambar current, gambar masa baby pun boleh :)
2) Satu penyertaan sahaja bagi setiap peserta.
3) Tarikh tutup : 6 AUG 2011 sebelum 4.00PM
4) The best picture and caption will be chosen as the Winner! Only ONE winner.
5) Keputusan Amir (pengadil) adalah muktamad tau.

Simple je kan? :)


Hadiah:

Mothercare Sleepsuits - 3 packs

*Design and Size (age) may differ from the picture based on the winner. Say baby girl wins, organizer will choose appropriate design for her :) Amir has a great taste so don't worry.



Mari ajak kawan-kawan yang lain join!!


Tgk gamba Encik Amir Hidayat Syah ni laa punca sy nk join contest ni. Cer tengok mata dia tu...amboi laaa anak teruna sorang ni. Walopon blom ada anak lg....trus teringat kt anak buah Nad yg sungguh BOLD & BEAUTY. Okeh laa la ye puan tuan rumah...sy dh join pada 28 Julai 2011.

* ps: meh le ramai2 join. Nad nk tgk gmba bby botak2 yg sexy mexy lg. hehee

4 comments:

Waniey said...

comey2..buley menang nih..heheeee

ciNDerella stRikEr said...

hahaa.... boley ek? cube tgk bby2 lain yg masuk contest ni. comey2 sgt dgn kepala yg licin. hohooo

aTy _faRed~ said...

alaaaaaaa...tak de baby lagi nak join contest ni..!!! [rugi]..

ciNDerella stRikEr said...

aty - Nad pon blom ada bby lg. so pinjam bby abg dlu. hehehee... tp dlm ramai2 niece, dia laaa yg lambat tumbuh rambut.