Kawan2 kite...!

Thursday, February 10, 2011

Alhamdulillah.....masih ada rezeki

Salam Semua...

Agak lmbat upd skrg update blog. Alhamdulillah...selepas Nad jmpe doc smlm, baru la lega hati ni. Mmg btul la ckp yun. Early pregnancy mmg akan rasa sakit mcm senggugut sikit sbb rahim nk mengembang (mana laaaa nk reti..hehehe). Nad sgt takut sbb sisters Nad smua nye ada pengalaman keguguran. Jd Nad xmau ianya terjadi pd Nad (minta doa Nad selamat ye..) dan Nad begitu berhati2 smpai rasa mcm nk je scan baby hari2, so that bole tau keadaan baby tu stiap waktu. heheheee.... tp mcm klaka pon ada jgk. Pengalaman yg perlu Nad kutip slow2 kan.

Keadaan sekarang??? Alhamdulillah...Allah masih beri Nad kesempatan yg x ternilai ni. Hubby pon sgt supporting, harini dia sgt rajin sidai baju....heheee.. Tp nnt Nad yg kne lipat n susun. Sbb hubby x handal lg bab2 ni.

Kpd readers n frens yg sudi doakan Nad tu, tq ye. Smoga Allah mmbalas jasa kalian.

ps: doakan keselamatan kandungan ni sehingga slmt melahirkan ye. heheheee... tq

3 comments:

fikaryna said...

syukurlah..:)

~AdiHaS~ said...

hai, baru baca blog awk. sy pun ada sakit mcm senggugut time 12 weeks hari tu, baru tau sebab rahim nak mengembang sebab naca entry awk ni. heheh risaula jugak last week..

ciNDerella stRikEr said...

ryna - alhamdulillah..

adihas - mmg la kita xtau kn, sbb kt xpenah alami lg. takut btul time tu sbb kerap rasa. but now dh ok. hehee