Kawan2 kite...!

Sunday, December 6, 2009

Tiada SERI kah nanti????

Hiya bloggers......................


Semalam Cik Nad dan mak bertungkus lumus bershoping utk prep majlis Cik Nad yg tinggal 3bulan lagi. Still punya masa lagi nih. So, lps bwk mak lunch di Old Town mak Cik Nad ckp laksa dia xkaw laaa tp mee kari Cik Nad mkn kt ctu mmg terangkat. huhuhu... Cik Nad dgn mak pun memulakan misi mencari gift utk jemputan. Mula2 nk beli BUNGA TELUR as biasa2nya org bg bunga telur je kan. Tp bila d pk2 kn semula...mcm rugi je beli bunga telur cantik2, mahal2 then ke tong sampah jgk pergi nya. Bukan sikit2 plak tu....& Cik Nad x rasa yg guest akan simpan bunga tu maybe ada la sekerat dua. Tp Cik Nad dh decide xnak bazirkan duit ke arah tu. Bkn nilai wang yg Cik Nad pk kn...tp hasilnye yg Cik Nad nk pastikan bergune utk sesiapa yg dpt.

So Cik Nad decide bli MUG untuk menjadi holder telur. Alaaa...bekas nk letak telur dlm goody bag tu nnt laaa u ol phm ke ek? huhuuu.... Cik Nad pilih mug sbb harga yg berpatutan kalo beli dlm kuantiti yg byk dan akan semestinya berguna kpd tetamu yg dpt as Cik Nad hanya letakkan dlm bag shj. So ada laa dlm 300 je semuanya. Cik Nad rasa dgn cara ni x mmbazir as guest bole gune jgk MUG tu dlm jangka masa panjang.

Gmba kt bwh ni adalah cth MUG yg Cik Nad smpat snap time tgh survey2 tu byk tmpat la kami g survey tesco extra, mydin, selayang mall, kedai borong n last2 skali berkenan dekat GIANT. Rasa lawak pn ada...pg terkam jauh2 last yg dekat skali dgn umah jgk la yg ada. Tq kps emak tersayang kerana telah sponsor RM nya utk MUG ni. We luv u mummy..... huhuhuhu


Lps balik dari shoping, singgah tgk umah Cik Nad under construction walopon dh start byr.... Tp seronok ok sbb structure & finishes dah siap. Tinggal keje2 infra kt luar je. Btul ke bole siap by februari ni??? Lyn la gmbar zoom in Cik Nad ni....

kualiti gamba agak hampeh sbb gune hp camera n zoom yg sgt2 zoom... huhuhu

Lps tu balik umah lepak smpai lembik sbb penat sgt....then mlm tu ape lg.. heheheee... Aktiviti Cik Nad paling suke (& sronok sbb thalha pn ada xtvt sama) iaitu.....

*
*
*
*
*

*
*
*

ape thalhazlin??? cube jerit kuat2 sambil menunjukkan semangat mau m'fitkan badan
(Cik Fida & Cik Ryna xperlu laaa ssh2 mcm ni...jeles la Cik Nad)

*
*
*

*

OK
ok

*
*
*

*
*

AEROBIK

hahahaa...... xtvt yg buat Cik Nad pecah perut ketawa very enjoy & basah kuyup sgt berpeluh.

curi2 ambik gmba lps klas. hahahaa

Ok...till here. Tetiba t'pk ape kena mengena dgn title entry?? Lyn je laaa...

Daa







5 comments:

fika n ryna said...

nad, ryna nih dalam kategori sihat walafiat la..( tembab la maknanya tuh..haha )mmg nak buat senaman tp maser xdek( alasan..hehe..)..ryna suka gak bab mug tuh..tp kalau bagi dalam gelas lagi nampak kelas.ikat dengan kain net atau plastik bercorak...berapa bajet nad utk 1? leh ryna tlh tgk sbb kat kg melayu subang ryna ada jumpa 1 kedai yg murah..utk souvenir nih..

::PoRcUpiNe:: said...

eh nak tanyer la...
awk bli mug tu bp ye 1 unit?
mahal x?

ciNDerella stRikEr said...

ryna - tmbam?? ye la tuh. tp u look young okies =p. mmg niat nk ikat ngan kain net, tp baru planning... kalo dh kompem nnt nad buat entry khas. huhuuu... kg melayu subang? serius nad ni bute jln... hehehe

Porcupine - hmm...kalo awk rajin g giant mst tau harga brape. heheee... tp sbb awk singgah blog nad, so nad bgtau... sale d giant sehingga 10dec2009 harga mug (lg cantik dari yg nad tunjuk tu) tu hanya 99sen seunit. berbaloi2 tau. huhuuu....

~ thalhazlin ~ said...

ekeke.patut la kite tersedak , cik nad jerit nama kite rupanye. sempat lagi snap gambar ek. betol tu. sangat basah kuyup dengan peluh. tapi tak pe. sihat & nak cantek punya pasal. ;p cayunk !

ciNDerella stRikEr said...

hahaa...smpai t'sedak u thalha. upss..!!
smpt je tp sorok2 laa...segan jgk hahaaa....