Kawan2 kite...!

Sunday, November 15, 2009

Address Pls..!!!






Telalu awal Cik Nad mintak address kawan2 kan? hahahaa...... spt yg Cik Nad ceritakan (berkali2 jgk la duk ngulang), disebabkan En. Tunang berada jauh diperantauan so Cik Nad punye planing in reverse direction laaa kirenye. heheheeee....

Di antara feedback dari kwn2 Cik Nad
---> haaa...nak anta jemputan ek? (ni mesti yg slalu baca blog Cik Nad...so tau la progress sket2)
---> nak buat pe? (dak2 yg jauh dimata dan di hati ni...heheeee.....tp xpe...jmput jugak)
---> nak anta kad ke? bila majlis? dh lama bertunang kn? (adui...kwn2 skola yg byk tanya)
---> ni alamat aku....... jgn lupe anta kad tau. (mcm tau2 je diorg ni)
---> my add........nnt kalo dh dpt full list alamat kwn2 kite nnt send kat aku ye. senang sket nnt (amboi...sempat lg memikirkan cara mudah...kwn Cik Nad ni pun g2b jgk nnt nih...)

best jugak dpt feedback mcm2 dr mcm2 jenis org. hahaaaa.... tp mmg lmbt lg pun Cik Nad nk anta...dlm 3bulan lg...means 90hari lagi lmbt lg ke? so mmg agak pelik laaa kalo diorg igt Cik Nad buat bln 12 nih...heheheheee

Jawapan std Cik Nad - kalo org ty bila majlisnye - terutama bg sesape yg x bc blog Cik Nad
......nnt dah dapat kad mesti tau tarikhnye.....

so tggu la kad dari Cik Nad yg akan menyusul 90 hari dari sekarang. Tinggal nk print alamat2 tu n then tampal2 n then send. Setle kn...huhuhuuuu........


p/s :
kepada sesape yg sudi mencemar duli, dtg majlis Cik Nad nnt....di kl @ di tepen (ryna...kamu msti dtg tau - my only blogger fren yg ada d tepen) sila laa tinggalkan alamat di ruangan komen. InsyaAllah kad kpd anda akan menyusul 90 hari dari sekarang. heheheheeee....





4 comments:

fikaryna79 said...

hehe..cik nad..insyaAllah ryna jd tukang makan banyak okeh..hehe..

modusoperandi111209 said...

slm nad
awk kasik bisik2 kt sy sorg bleh? bile date nye?
sy dkt ngan tepen jugak ;)

ciNDerella stRikEr said...

ryna - sile2 laaa ye... nnt ryna email alamat kt nad. kite hantar kad 89 hari dari sekarang.. hehehe

fida - alaa...nk kne kuar jwpn std ni...tggu kad smpai then tau la bile.. =P
tinggal kn alamat fida ye next 89 days nad anta kad... tp time tu dh naik pangkat kn...Puan Fida.. huhu

tgk coundown cik nad... sure tau bila tarikh nye..

Anonymous said...

salam..kak syatirah ni..xtau norley ingt ke x..senior ewan..pekabar dia?lame xdgr citer..kat libya watever la...hehehe~dh nak kawen korg..tahniah ok?