Kawan2 kite...!

Friday, September 25, 2009

Gambar Beraya...







ni gmba Cik Nad turun2 je dari bilik....trus snap 1pic. maklum laa time ni xde org lagi...so xde la segan sgt nk b'posing... heheheee




ni plak gmba Cik Nad b3 dgn kak nim n alyaa...walopon time ni muke Cik Nad xsenyum, tp dh upload so publish kn je laaa (nk upload 1pic pn take 30minute ok.!)




cewaahhh2....ni pose maut dari kami adik beradik...Encik Tunang ckp Cik Nad nmpk slim dlm pose ni... so Cik Nad akan praktikkan pose ini utk smua pic... hahahaaaa.....



Pose dgn mak plak....baru lps sesi air mata (bersalaman 1famili...Cik Nad je xnangis sbb nk neutral kn suasana...so Cik Nad buat la lawak 3suku di pagi syawal... hahahaa)



Cik Nad pose sorg2 kat penjuru rumah...kunun2 blaja pose utk THE DAY nnt. Walhal sememangnyeeee gile pose.... hahaha


Tgh bersalaman dgn mak...maaf la yee ketaq sket... adik Cik Nad xprofesional lg nk tgkap gmba. hehehe...
mak smpat pesan suh kurang kn kelaseran mulut Cik Nad...ape ble buat mak, tu la senjata wanita... hahahaaaa





2 comments:

~ thalhazlin ~ said...

amboish! posing sakan sey. untuk cik abang lagi. hehehe :)
selamat hari raya cik nad..

ciNDerella stRikEr said...

hehee...sibuk dia nk tgk pose hari raya..intenet plak slow...tu yg upload je dlu... heheheee
selamat hari raya jgk utk u...!!