Kawan2 kite...!

Thursday, September 17, 2009

Entry Last Ramadhan.....



Sedikit update yg bole Cik Nad masuk kn dlm entry kali ni. Lama jgk Cik Nad x menulis di cni (walopon hanya beberapa hari-tp masih dirasakn lama) kerana kesibukan Cik Nad di tmpt kerja. So kali ni lebih kepada update semasa la lebey kureng.

Sepanjang bulan puasa ni, Cik Nad sempat la siapkan door gift (hand masde ok) yg pnh Cik Nad war2kan suatu ketika dlu. Tp yg sedey nye….xsiap sepenuhnye lg la. Mn x nye….setiap weekend Cik Nad mst akan keluar shoping. Mlm2 plak (tp bkn tiap2 mlm k) rajin ke uptown dgn siblings utk cari pape yg menarik. Abis tu, xbyk la masa yg dpt diluangkan utk menyelesaikan misi Cik Nad ni. Xpe la…Cik Nad ada masa 4bulan lg utk selesaikan nye. %siap sekarang ni pun baru 40%. Hampeh kn….(ye la nk setle kn sebyk 2000 unit…igt senang ke???) heheheeee….. Tp tq tag telah pun Cik Nad settle kn…design nye pn telah mendapat kelulusan ajk yg t’libat. Heheee….

bersepah2 dlm usaha menyiapkan misi.... see....my own design for tq tag.. heheee




Asyik cerita psl kawen je kn..so mengikut mood RAYA plak kali ni…Cik Nad nk share kn la beberapa snap yg Cik Nad rs kn sronok nk share dgn kwn2 blogger ni. Almaklum laaa….kdg2 asyik cite psl kawen,, muak jgk pengunjung (yg hy beberapa kerat tu) nk m’baca nye. Heheee……


bekas isi air utk b'buka puasa...mcm nk buat knduri...tp mmg tiap2 hari penuh dgn my sibling rebut2 bkk puasa... mmg besh la jgk... hiks



baju raya Cik Nad...sedondon dgn tunang yg berada jauh dipenatauan ok... huhuhuuu



baju raya la jgk ni...tp mmg best la tempah kat kak adawiyah ni....selendang pjg dia bole buat tudung khas utk i tau... i Loike... hehehehee


uiissshhh...dasat nye Cik Nad m'gedix dgn tudung raye... hehehee


bsempat Cik Nad bershoping raya tau.... sementara berbuka dgn my gf (si amy la sape lg)

gelagat kami b'dua yg smpt jgk berbuka bersama ramadhan ni... My last Ramadhan as single woman ok.. hehehee



dalam sibuk2 raya ni...smpat gak sambar bekas Al-Quran ni utk di jadikan bekas hantaran nnt. Yg pasti...tunang suke... luv me kn... hahahaaa



itu sj la entry kali ni. Cik Nad nk balik umah sat. Satgi masuk opis balik... nk siap kn kerja pape yg ptt. heheheee.... daaaa







2 comments:

~ thalhazlin ~ said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat cik nad & tunang. Maaf Zahir Batin. * cantiknye tag diy tu!

Ikhlas drp:
Thalha & Hazlin

ciNDerella stRikEr said...

selamat hari raya gak utk anda b'2...
heheee idea tag tu mahu yg simple sahaja... =D