Kawan2 kite...!

Friday, August 10, 2012

fiszah_pjo first Giveaway : sedondon ceria!

Salam semua....

Setiap kali ada kelapangan...Nad mst akan view blog mama Athirah ni. Isi yg menarik + tuan punya blog ni sangat kreatif lg. Sampai kn 2kali Nad order headband utk QQ pada cik puan pzah kita ni. Di sebabkan ini 1st Giveaway dari mama athirah....so, mummy QQ nk bg sokongan penuh dgn sama2 turut serta untuk SEDONDON CERIA

 Amboi...athirah. Pandai posing ye.
 

Gamba sedondon Nad with QQ n Hubby ada belambak sbnr nye (mklum laaa suka berpakaian sedondon), tp nk cari yg betul2 ceria tu kne cari yg muka sengeh nye lebar & ceria kan??? hehehhe... So, Nad godek2....ada la 1 gamba ni dlm simpanan Nad. Ini laaa gmba sedondon ceria yg Nad pertaruhkan...:


Haaa...amacam?? Menepati tema x? Semua nya sedondon dan yg paling penting nya....reaction muka yg sgt ceria. Nad suka gmba ni sebab smua aunty2, uncle2 n cousins ada & sgt bg sokongan utk wedding Nad. 

So, harap2 nye menjadi pilihan juri2 nya : 
1. Puan Pzah & Suami
2- random.org
 
Jum laa kawan2 yg lain...sama2 kita meriah kn 1st giveaway rakan blogger kita ni. Mana la tau...kut2 dpt menang hadiah duit raye. =D

Syarat-syarat nk join pun mudah je :
1- copy banner giveaway ni dan harus letak dientry anda serta linkkan ye (cube klik kt pic tu...ada laa link nye =D)
2- jadi follower Puan Pzah ni (dah lama i follow..... =D)
3-sedondon ceria ini terbuka ye..tak kisah la, anak beranak ke, suami isteri ke, adik kakak ke, kawan-kawan2 ke..asalkan sedondon yang ceria.korang buat entry dan letak gambar ceria korang tu ye.. (Nad pertaruhkan sedondon 1 kerabat nih...hehehhehe)
4- link kan di ruang komen nye. (sat2...lps settle ni NAd p bg link ye...)


Mudah je kan. Jum kawan2....jgn malu2 segan2. Semoga ada rezekii QQ.  =D

p.s: sape2 yg rajin nk join tu....sila cpt2 sebelum tarikh tamat nye 15August2012. (masih sempat lg ni)









1 comment:

fiszah_pjo said...

wah!ceria betol..semuanya sedondon merah..tq nad sudi join :)