Kawan2 kite...!

Monday, May 23, 2011

Babymoon ......



Hye semua....

Nad & hubby berjaya jgk luangkan masa utk babymoon trip (spt yg Nad duk war2 kn sblm ni) ke PD. Nad mmg teringin nk dengar desir ombak menghempas pantai sambil2 menunggu sunset. Ceeewwaahh...! Tp seronok jgk rupenye babymoon ni sbb di taja sepenuhnya (asyik d taja je kan?? honeymoon pon dpt tajaan..kehkehkeh) oleh TESB. Mekasih boss yg bg tmpat tggl (1mlm) + duit minyak & tol utk Nad realisasi kan impian babymoon Nad ke PD.

Walopon dlm jangka masa yg pendek, 2hari 1malam...jadi la kan. Nad bkn nk mandi laut pon. Cume nk relax kn diri d tepi2 pantai smbil menghirup udara laut PD. Dh lama plan dgn hubby, tp xberkesempatan je. Alhamdulillah last week berpeluang jgk lari dari hiruk pikuk KL. hehehehe

Kami bermalam di ANCASA hotel & resort PD. Btul2 tepi laut. Apartment tu bole la thn, kalo dtg dgn famili lg best sbb apartment besar dan memang sesuai utk famili vacation. Sory la, lupe nk snap gmba apartment.....mklum la dh sampai sana igt nk relax je, bgamba pon malas.

Sgt berpuashati, percutian yg singkat & berbaloi. Hubby sempat jumpe bff (merangkap pengapit dia) yg lama xjmpe & kami jgk smpat singgah NILAI utk cari kain nk buat cadar baby. Ceh..mcm la kt KL xde. Sj nk luangkan masa & pjg kn langkah dh alang2 ke sana. Akhirnya...dpt la jgk 2set kain cadar utk baby nnt.

Ada la sedikit gmba utk tatapan d cni. Bdn Nad dh spt d pam2...perut dh makin ke depan. Segan plak nk tepek gamba byk2 kt cni. Hehehehe


candid pic hubby.


Ok la...nnt smbung cite lain ek. Daaa

3 comments:

MissRhana said...

Aaaaa...bestnye...nak babymoon jgk :)

ciNDerella stRikEr said...

miss rhana - bbymoon xle jauh2. takut xlarat. hehhehe

fikaryna said...

bestnya..ambik angin laut yer..jalan puas2 sblm bby kuar..nanti dlm pntg xleh kuar2 sekurang2nya sebulan..huhu..