Kawan2 kite...!

Tuesday, October 19, 2010

berJanggut DaH....

adoi laaa... berjanggut nk tggu ada masa nk update blog ni. takut sgt kalo blog ni terkubur begitu shj. maka akan ilang lah hikayat ceritera ini. heheheee..... ampuni laaa kesibukan bertambah dgn kemalasan utk update blog ni. nad sgt2 laaa bz dan merasakan yg xde cite best pun yg nk dikongsikan bersama. huhuhu....

mklum saja laa... tiada lg berita gmbira yg ditunggu2. huhuhu.......

upsss..it wasnt mine. hehehee

tp nad masih lg berusaha dan terus berdoa agar Allah perkenankan impian kami yg 1 ini. huhuhuh..... oh ye, sempena dgn syawal (dh berlalu lama pun....) nad ada buat open house. tp xsmpat jemput blogger sama2 memeriahkan open house kecil2an kami. heheheee...

nad nk mohon ampun dan maaf kpd semua readers yg sudi baca blog nad. ramai yg dh terLOST contact sejak bawak haluan masing2 ni. nad janji akan CUBA mengaktifkan diri kembali di dunia blog ni. heheheeee

ps: album kawen baru nk siap ujung minggu ni. bkn slh OP okey...slh pengantin yg lmbat nk pilih gamba n design. huhuhuhu




2 comments:

~~zaa~~ said...

nad!!!! how dare u!! heheheh :p jangan hilang lagi tau! ;)

ciNDerella stRikEr said...

zaa...ampun yek. hehehee...
insyaAllah akan kmbali aktif