Kawan2 kite...!

Monday, March 5, 2012

Oh berhabuk....Eh....angry bird dress.

ALHAMDULILLAH......

Akhirnya di beri kesempatan utk menulis d blog yg lama berhabuk ni. FuuuHHH fOOooOh.... tiup buang habuk sket. hahaha...

Harini Nad nk bercerita peihal Nad yg sibuk memanjang sehingga xsmpat nk berBLOG. Selain sibuk menguruskan karenah si cumel QQ di rumah, Nad jgk tgh sibuk mencari peluang2 kja yg baru. Al maklum laaa...dh berkarat 4tahun kt company yg sama. So, kne make a move cpt2 sblm meluat. heheee.... A few interview Nad dh attend, InsyaAllah kalo ada rezeki dpt la kja lain. Readers smua tolong la doakan agar rezeki Nad utk tahun 2012 ni di berkati ALLAH.

Bercerita tentang rezeki....Nad skrg pon sibuk membantu adik + kakak Nad berbisnes. Diorg nk bukak boutique pakaian...tp sebelum tu, try market secara online dlu. Ladies...mummies smua di jemput laa like pages NORLEY'S BOUTIQUE ye. Di sbbkan nama kami smua norley.....maka mudah la kalo nama norley tu di komersial kn. hehehe

Sebenar nya, seronok berniaga ni walopon agak letih. Kadang2 stok yg smpai tu, kami adik beradik yg sibuk beli dlu.....sbb smua yg dijual tu kualiti yg bagus dgn harga yg terbaik. Adik Nad ambik stok dari supplier yg d luar M'sia. Jadi design2 yg d tawarkan tu fresh & lain dari yg lain. Ini la salah 1 sebab kenapa Nad bz smpai terabai dh blog ni.

Eh, jum layan aksi anak2 sedara nad jadi model free utk stok2 baju kanak2.....

DISNEY BABY MAXI HOOD ...
Awal2 Nad tgk baju ni dh berkenan sgt walopon QQ xbole jln lg. Dh siap2 book utk diri sndri. Ala2 dress yg xpenah tgk lg laaa ada kanak2 yg pakai. 1pc dgn kain yg lembut & xpanas la kalo QQ bergaya time raya nnt. Item hot jgk laa kt Norley's Boutique tu. Rasanya stok tinggal 2 je lagi kot.


ANGRY BIRD DRESS
Sekarang ni kan demam ANGRY BIRD masih belum kebah2 lg. Slalu kalo baju tshirt saja pon dh mahal. Tp d Norley's Boutique......skirt ni hanya RM45.90 termasuk kos penghantan. Design pon cantik dan lain sket daripada muka bird tu sekor2 je. hehehe.....
p.s: QQ pon Nad beli kn 1 ni utk dia.
(walopon dia xbole jalan lg.....pakai dress smbil merangkak pon comey ok).

Geram tgk baju2 baby girl....sbb smua nieces je dlm famili. hahaha..... Korang rajin2 la terjah FB page tu tau.

Eh, nk kena g meetg ni. ok laa smua. Nnt nk cerita pasal QQ start mkn solid food.... daaa

1 comment:

Mrs Nageb said...

salam dear,

jom join 1st GA mymommsahop.Hadiah menarik dan berbaloi :). tq

http://mymommashop.blogspot.com/2012/03/jom-join-1st-ga-mymommashop.html